Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ενίσχυση της Κυβερνοασφάλειας και των Ψηφιακών Ικανοτήτων με την Επένδυση της Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρά με μια σημαντική επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψηφιακή Ευρώπη”. Αυτή η επένδυση θα καλύψει διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της κυβερνοασφάλειας και της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Που θα Διατεθούν τα Κονδύλια:

  • Κυβερνοασφάλεια: 35 εκατομμύρια ευρώ για την προστασία βιομηχανικών εγκαταστάσεων και υποδομών ζωτικής σημασίας, και 20 εκατομμύρια ευρώ για την εφαρμογή ευρωπαϊκής νομοθεσίας και στρατηγικών κυβερνοασφάλειας.
  • Ψηφιακές Δεξιότητες: 55 εκατομμύρια ευρώ για προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ψηφιακές τεχνολογίες, και 8 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης.

Η επένδυση αυτή προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο και να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Οι PowerTeams της EPIDOSIS είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε πλήρως από αυτές τις νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι