Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Αυτόματη Οριστικοποίηση Φορολογικών Δηλώσεων: Προσοχή στα Λάθη!

(Η1)Αυτόματη Οριστικοποίηση Δηλώσεων μισθωτών και συνταξιούχων: Πώς να Αποφύγετε τα Λάθη και τις Καθυστερήσεις

 

(Η2)Με τη νέα νομοθεσία, οι δηλώσεις μισθωτών και συνταξιούχων οριστικοποιούνται αυτόματα, με στόχο την απλοποίηση και την επιτάχυνση των διαδικασιών φορολογικής συμμόρφωσης. Ωστόσο, αν τα στοιχεία σας είναι λανθασμένα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές καθυστερήσεις, πρόσθετα έξοδα και άσκοπη ταλαιπωρία.

Γιατί Είναι Σημαντικό;

Η αυτόματη οριστικοποίηση μειώνει την ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά αυξάνει την ανάγκη για ακρίβεια στα στοιχεία σας. Οι πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν την καθυστέρηση στην έκδοση επιστροφών φόρου και την επιβολή προστίμων για λάθη ή παραλείψεις.

Πώς να Προστατευτείτε

Έλεγχος Στοιχείων: Εξασφαλίστε ότι όλα τα δεδομένα σας είναι σωστά και ενημερωμένα.

Συμβουλή από Ειδικούς: Η καθοδήγηση από τους έμπειρους συνεργάτες της Epidosis μπορεί να σας προστατέψει από ταλαιπωρίες.

Κλείστε Ραντεβού με τους Ειδικούς μας

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Κλείστε ραντεβού σήμερα με έναν από τους ειδικούς μας και διασφαλίστε την ακρίβεια και την ηρεμία σας. Κλείστε ραντεβού τώρα.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό