Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Έχουμε τη λύση σε One to One Session με την EPIDOSIS

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου, φέρνει σαρωτικές αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, οι οποίοι θα κληθούν να φορολογηθούν για πρώτη φορά με τεκμαρτό εισόδημα. Θεσπίστηκε, το τεκμήριο της ελάχιστης αμοιβής από την άσκηση ατομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Γνωρίζοντας ότι δεν μπορείτε να προβείτε στην ίδρυση μίας μονοπρόσωπης ΙΚΕ, δίοτι αυτό διέπεται από το Υπουργείο Οικονομικών, η EPIDOSIS, πραγματοποίησε ένα εκπαιδευτικό Webinar στο οποίο έδωσε την απάντηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει όλες τις επιχειρήσεις.

 

Στο One to One Session μπορείτε να ενημερωθείτε πως μέσω από τη σύσταση μιας μορφής εταιρείας θα πετύχετε:

  • Μείωση του φορολογικού φορτίου
  • Ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ μόνο για τον διαχειριστή (όχι για τα μέλη)
  • Αποφυγή Ρίσκου καθώς πρόκειται για νόμιμες διαδικασίες
  • Εύκολη και γρήγορη διαδικασία με την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών μας
  • Βιώσιμη λύση τόσο λογιστικά όσο και με τις ελεγκτικές διαδικασίες

Όσοι δεν το παρακολούθησαν μπορούν, μέσα από One to One Session, εντελώς δωρεάν συμπληρώνοντας την φόρμα να δώσουμε απαντήσεις σε ότι χρειάζεστε.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

ΕΝΕΡΓΕΙΑ // ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ // ΝΕΤ ΜΕΤΕRΙΝG

Γιατί να επιλέξετε την Ηλιακή Ενέργεια; ✓ Δραστική Μείωση Κόστους Ηλεκτρικής Ενέργειας ✓ Αυτονομία Ηλεκτροδότησης ✓ Χαμηλό Κόστος Επένδυσης ✓ Αύξηση Αξίας Ακινήτου ✓ Σεβασμός

Accounting

Nομικές Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας.   Με εξειδικευμένη