Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ίδρυση Βουλγαροελληνικής Εταιρείας

Επέκταση απο την Βουλγαρία στην Ελλάδα

 

Η εταιρεία EPIDOSIS – Expand Your Business δραστηριοποιείται στην Λογιστική & Συμβουλευτική των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από το 1986 και στην Βουλγαρία από το 2010 έχοντας πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Βουλγαρικής φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Σας προτείνουμε ένα σενάριο Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού το οποίο θα σας προσφέρει μεγάλες φοροελαφρύνσεις.

Μία νέα μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι η ίδρυση ή επέκταση της εταιρείας σας απο την Βουλγαρία στην Ελλάδα με την ίδρυση μίας Βουλγαροελληνικής εταιρείας!

Η λύση που σας προτείνουμε έχει σκοπό να συνδέσει μέσω του ομίλου (group) την αλλοδαπή σας εταιρία στην Βουλγαρία με την ημεδαπή σας εταιρία στην Ελλάδα και να εξασφαλίσετε πολλά φορολογικά οφέλη.

Εάν ιδρύσουμε μία Βουλγαροελληνική εταιρεία μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της χαμηλής φορολόγησης, της συνδυαστικής τιμολόγησης, της εύκολης και προνομιακής διαχείρισης απο όπου βρίσκεστε, με ασύγκριτα πλεονεκτήματα στο ταμείο της εταιρείας και στην μεταφορά κεφαλαίων από την μια χώρα στην άλλη καθώς πρόκειται για ένα ενοποιημένο σύστημα.

Εφαρμόζεται σε πάρα πολλές επιχειρήσεις στους κλάδους του Χονδρικού εμπορίου, Λιανικού  εμπορίου, E-Shop, Τουριστικές επιχειρήσεις, μεταποιητικές – βιοτεχνικές επιχειρήσεις. 

Εάν έχετε λοιπόν μία εταιρεία στην Βουλγαρία ή θέλετε να δημιουργήσουμε μία νέα εταιρία,  τότε η  Βουλγαροελληνική εταιρεία θα σας δώσει μεγάλη κινητικότητα και στην Ελλαδα, ώστε να συνεχίσετε να ασκείτε απερίσπαστοι το επιχειρείν υπό άλλους όρους! 

Με εμπειρία 30 ετών επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. 

Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Επικαιρότητα

Στόχος να καταστεί η Ελλάδα βασική πύλη εισόδου των εμπορευματικών φορτίων προς την Ευρώπη

πενδύουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα με στόχο να καταστήσουμε την Ελλάδα βασική πύλη εισόδου των εμπορευματικών φορτίων προς την Ευρώπη, παρά τις πολλαπλές αντιξοότητες και προκλήσεις, τόνισε ο υπουργός