Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ψηφιακή κάρτα εργασίας – Σύγχρονο Λογισμικό Ωρομέτρησης Προσωπικού με το Power Team της EPIDOSIS

Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, που τέθηκε σε εφαρμογή με τον νόμο 4808/2021 για την Προστασία της Εργασίας, είναι εγγύηση για την τήρηση του ωραρίου του εργαζομένου, για τις υπερωρίες, για την ορθή εφαρμογή της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.


Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο που επιτρέπει να καταγράφονται με απόλυτη ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο οι ώρες εργασίας όλων των μισθωτών, σύμφωνα με πάγιο αίτημα της ΓΣΕΕ.

 

Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας εφαρμόστηκε την 1η Ιουλίου 2022 στο σύνολο των τραπεζών της χώρας και τις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, και σταδιακά, θα επεκταθεί σε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας, αλλάζοντας το εργασιακό τοπίο στην Ελλάδα.

H POWER TEAM της EPIDOSIS, μπορεί να σας παρέχει, ένα σύγχρονο Λογισμικό Ωρομέτρησης Προσωπικού σε σύνδεση με την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Πιο συγκεκριμένα:
Σε σύνδεση με το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ για την υλοποίηση της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Δικλείδες Ασφαλείας-Αυτόματες Υπενθυμίσεις-ALERTS
Απευθείας σύνδεση με τερματικά των εταιρειών ZKTeco και HIKVISION
Πλήθος παραμετροποιήσεων για προστασία της επιχείρησης από ανθρώπινο λάθος
Ειδοποιήσεις σε κάθε περίπτωση παραβίασης ωραρίου ή μη επιτρεπτής ενέργειας

"Το λογισμικό προσαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες της δουλειάς σας αλλά ταυτόχρονα  την εξελίσσουμε με βάση την νομολογία αλλά και τις ζητήσεις σας."

Η εφαρμογή της ωρομέτρησης:
– Ελέγχει και παρακολουθεί τις παρουσίες του προσωπικού
– Επεξεργάζεται τα χτυπήματα των εργαζομένων με ανάλυση των ωρών εργασίας τους
– Διαχειρίζεται τις άδειές τους
– Προγραμματίζει τις βάρδιες όπου είναι αναγκαίο και
– Εξάγει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η εφαρμογή της μισθοδοσίας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ το λογισμικό είναι απαραίτητο καθώς η επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση υποβολής δηλώσεων έναρξης & λήξης στο ΕΡΓΑΝΗ, συνιστά αιτία ελέγχου από το ΣΕΠΕ.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα