Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η σημασία της κατάλληλης τοποθεσίας για το επιχειρηματικό σας Project

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, όπου οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς νέες ευκαιρίες και δυνατότητες, η επιλογή της σωστής τοποθεσίας για την υλοποίηση του επιχειρηματικού σας project, είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

Η κατάλληλη τοποθεσία για την υλοποίηση του επιχειρηματικού σας Project, αποτελεί τον πιο κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία του. Ο ρόλος της τοποθεσίας  και μπορεί να επηρεάσει πτυχές όπως η πρόσβαση στην αγορά, οι φορολογικές ρυθμίσεις, οι δαπάνες λειτουργίας. Ειδικότερα, η επιλογή της χώρας όπου θα ιδρύσετε μια εταιρία για το επιχειρηματικό σας εγχείρημα είναι η πιο σημαντική απόφαση που επηρεάζει τη νομική δομή, τη φορολογία, την επιχειρηματική λειτουργία και κατ’επέκταση επιτυχία της επιχείρησής σας.

Για το λόγο αυτό, στην EPIDOSIS, σας προτείνουμε:

 

  • Σύσταση Κυπριακής εταιρείας: σταθερό φορολογικό περιβάλλον, στο οποίο ο εταιρικός φόρος είναι 12,5%, ο φόρος διανομής μερίσματος να είναι μηδενικός, καθώς επίσης και να υπάρχουν εξαιρετικά μειωμένες ασφαλιστικές επιβαρύνσεις των εργαζομένων που αγγίζουν το 25%, αποφυγή διπλής φορολογίας μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου, στους  Φορολογικούς Κατοίκους Εξωτερικού, καθώς επίσης και στην φορολόγηση του παγκόσμιου εισοδήματος
  • Σύσταση Βουλγαρικής Εταιρείας: διεθνοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, θεωρείται On shore εταιρεία και απολαμβάνει όλα τα οφέλη ως κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σταθερό φορολογικό σύστημα με φορολογικό συντελεστή 10%, σύμβαση αποφυγής διπλής φορολόγησης, ταχύτητα διαδικασιών, ελάχιστη γραφειοκρατία, χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές.

Πολύ σημαντικό λοιπόν είναι όταν έχουμε ίδρυση εταιρείας στο εξωτερικό, να είμαστε ενήμεροι για τους κανόνες που εναρμονίζουν την εταιρεία με την κείμενη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία. Για την EPIDOSIS, η επιτυχία των πελατών μας είναι η δική μας επιτυχία.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα