Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Γιατί το Linkedin θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το πελατολόγιό σου

Το LinkedIn αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη του πελατολογίου σου και τη διεύρυνση του επαγγελματικού δικτύου σου. Το Linkedin μπορεί να είναι η λύση στην εύρεση πελατών και κατ΄επέκταση στην κερδοφορία της επιχείρησής σου. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για:

Εύρεση Δυνητικών Πελατών:

Μπορείς να εντοπίσεις και να συνδεθείς με πιθανούς πελάτες που είναι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Διαφήμιση των Επιχειρηματικών Δυνατοτήτων:

Μπορείς να παρουσιάσεις τις επιχειρηματικές δυνατότητές σου, προβάλλοντας τις επιτεύξεις, τις δραστηριότητες και τις εξειδικεύσεις σου.

Ανάπτυξη Επαγγελματικού Δικτύου:

Μπορείς να συνδεθείς με άλλους επαγγελματίες στον κλάδο σου, που ενδιαφέρονται για παρόμοιες υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μια Linkedin Campaign, γίνονται 3 βήματα προσέλκυσης πελατών:

1.Εταιρία και στόχευση

To POWER TEAM της EPIDOSIS παρέχει υπηρεσίες ανάλυσης της δημοσιότητας (ποσοτική και ποιοτική) χρησιμοποιώντας νέα, καινοτόμα εργαλεία και επικεντρώνοντας σε υπηρεσίες που βασίζονται στη Μηχανική Μάθηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

2.Μέθοδος

Πρόκειται για ένα έξυπνο ψαχτήρι σε σχέση με τις πληρωμένες διαφημίσεις. Αφού βρούμε το κοινό – στόχο αποστέλλουμε μηνύματα και υλικό σε decision makers ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και στοχεύουμε σε περιοχή, κλάδο, τίτλο και κριτήρια εταιρίας.

3.Mηνύματα- Short Messages

  • Στάδιο 1

Μήνυμα γνωριμίας

  • Στάδιο 2

Μήνυμα αποδοχής

  • Στάδιο 3

Call to Action

Μέσα σε 6 εβδομάδες στέλνονται πάνω από 1000 requests, με ποσοστό αποδοχής περίπου 30%. To ποσοστό των απαντήσεων είναι γύρω στο 10% που σημαίνει γύρω στα 10 ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας!

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Νέων & Υπό Σύσταση Μεγάλων Επιχειρήσεων

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027 η εν λόγω δράση συνολικού ύψους

Blog

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Υφιστάμενων Μεγάλων Επιχειρήσεων που υλοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές ΕΣΔΙΜ

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027, η εν λόγω δράση συνολικού