Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Υπουργός Lukarski: Η προσέλκυση της δανικής εταιρείας Jysk Bul είναι η απόδειξη ότι η Βουλγαρία είναι μια καλή επιλογή για επενδύσεις

Συμφωνία για επενδυτικό σχέδιο που αφορά την κατασκευή μεγάλου κέντρου logistics και διανομών στη Sofia Economic Area- Bozhurishte, υπεγράφη μεταξύ της δανικής εταιρείας «Jysk Bul» EOOD και της «Εθνικής Εταιρείας Βιομηχανικών Ζωνών» ΕΕΑ σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο.

Η σχεδιαζόμενη επένδυση ανέρχεται σε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, αναμένοντας να αυξηθεί σταδιακά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό – για τα έτη 2016, 2017 και 2018, ενώ η χρονική περίοδος που προβλέπεται για τη συντήρησή της δεν είναι μικρότερη από 20 χρόνια. Ο αριθμός των εργαζομένων στην εταιρεία μετά την πραγματοποίηση της επένδυσης αναμένεται να αγγίξει τα 120 άτομα με τάση να αυξηθεί μέχρι τα 200 , ενώ κατά τη φάση της κατασκευής αναμένεται να απασχοληθούν περίπου 500 εργαζόμενοι.

Ο κ. Allan Kjaergaard, Executive Vice President της «Jysk Bul», δήλωσε ότι η Βουλγαρία παρουσιάζει πολύ ευνοϊκές επιχειρηματικές συνθήκες για αυτό το κέντρο διανομής, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του σε επιδιωκόμενες δραστηριότητες στα Βαλκάνια από την «Jysk Bull» EOOD.

«Ελπίζω να σας δω στα εγκαίνια του κέντρου, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρη την γύρω περιοχή», πρόσθεσε ο Kjaergaard.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον