Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ & ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – EPIDOSIS, FORWARD TOGETHER

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ & ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

FORWARD TOGETHER

Μαζί με την EPIDOSIS μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στον επιχειρηματικό τομέα ανεπηρέαστοι και χωρίς κανένα εμπόδιο καθώς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και δρούμε για εσάς πριν από εσάς. Με συνοδοιπόρο την EPIDOSIS μπορείτε να δείτε το μέλλον της επιχείρησής σας πιο αισιόδοξα. Σε ένα δύσκολο επιχειρηματικά χρόνο λόγω της κρίσης Covid-19 παραμένουμε δίπλα σας και είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να ανακάμψετε επιχειρηματικά μέσω της εξειδίκευσής μας στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα και τις δράσεις ΕΣΠΑ.

Η έμπειρη ομάδα της ΕPIDOSIS και το Τμήμα Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων είναι σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση της κάθε επιχείρησης μεμονωμένα και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις με σκοπό την επαγγελματική επιτυχία του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Την τρέχουσα περίοδο έχουν ανακοινωθεί πολλές χρηματοδοτούμενες δράσεις για διαφορετικούς τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας.

Τα ενεργά Χρηματοδοτούμενα προγράμματα και τα προγράμματα που αναμένονται εντός του μήνα είναι τα εξής:

  1. ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Περιγραφή: Αφορά την χρηματοδότηση επιχειρηματικών δανείων με στόχο την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Μπορεί να χρηματοδοτηθούν είτε ρυθμισμένα είτε καταγγελμένα δάνεια και η διαδικασία υποβολής συστήνεται να γίνει από έμπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων.

Ύψος επιδότησης: Για 8 μήνες χρηματοδοτείται ανάλογα με την κατάσταση του δανείου το 80% ή το 90% της μηνιαίας δόσης.

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων: 9 Μαΐου 2021

  1. Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19

Περιγραφή: Αφορά νεοφυείς επιχειρήσεις με ποικίλους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας, οι οποίες να είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο “Elevate Greece”. Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση δεν είναι ενταγμένη στο Μητρώο, η EPIDOSIS αναλαμβάνει την αίτηση ένταξης και την συμβουλευτική υποστήριξη της επιχείρησης σχετικά με προγράμματα χρηματοδότησης.

Ύψος επιδότησης: Καλύπτεται το Κεφάλαιο Κίνησης έως 80% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος αναφοράς (2019 ή 2020) με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000,00€ και μέγιστο τα 100.000,00€.

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2021

  1. Επανεκκίνηση της Εστίασης

Περιγραφή: Αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης και στοχεύει στην στήριξη της επαναλειτουργίας του συνόλου των επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν από την κρίση του Covid-19 το τελευταίο έτος. Αφορά μη επιστρεπτέα, ακατάσχετη και αφορολόγητη επιχορήγηση και η εκταμίευση της επιχορήγησης θα γίνεται άμεσα.

Ύψος επιδότησης: Επιχορηγείται το 7% του τζίρου που προέρχεται από την δραστηριότητα στην Εστίαση για το 2019.

Ημερομηνία λήξης αιτήσεων: 31 Ιουλίου 2021

  1. Πρόγραμμα για Κατασκευή е-shop

Αναμένεται να ανακοινωθεί Β κύκλος μέχρι το τέλος του μήνα.

  1. Toυρισμός

Αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Εκτός από τα παραπάνω προγράμματα τα έμπειρα στελέχη της EPIDOSIS είναι δίπλα σας για να εξατομικεύσουν την περίπτωσή σας βρίσκοντας όποια πηγή χρηματοδότησης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η διαφορά μας έγκειται στο γεγονός ότι η εμπειρία μας εκτός της σιγουριάς μας για το γνωστικό αντικείμενο, μας έχει δείξει τον τρόπο κατανόησης των αναγκών του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Σε περίπτωση που θέλετε επιπλέον πληροφορίες και εξατομικευμένες προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με