Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Κατασκευή e-shop με WooCommerce

Η εταιρία Epidosis – Expand Your Business έχοντας φυσική παρουσία στην Ελλάδα απο το 1986 στην Βουλγαρία απο το 2010 και στην Κύπρο απο το 2017 προσφέρει λύσεις στους επιχειρηματίες καλύπτοντας 360 μοίρες τις ανάγκες τους, ως Συμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων. 

 

Το internet Έχει μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μία παγκόσμια αγορά. Γι’ αυτό πλέον δεν αρκεί να έχετε απλά μία παρουσία στο ίντερνετ! Σήμερα χρειάζεται να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή! Και για να πετύχετε το στόχο σας χρειάζεται να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία (Web Tools). 

 

Τι είναι το WooCommerce;

Το WooCommerce είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugin (πρόσθετο) που εγκαθιστούμε στο WordPress CMS για να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας e-commerce eShop χαρακτηριστικά.

Γιατί WooCommerce;

Πρόκειται για ένα πρόσθετο ανοιχτού κώδικα (Open Source) με ιστορία από το  2011, άκρως επεκτάσιμο και με μια τεράστια κοινότητα από πίσω του που υποστηρίζει νέες εκδόσεις και παραμετροποιήσεις.

Εύκολο στην χρήση (user friendly)

Ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η επιλογή WooCommerce είναι η εξαιρετικά εύκολή διαχείριση του. Με μία απλή εκπαίδευση και λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας θα είστε σε θέση να έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος διαχείρισης. (Back-end)

 

Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, διαπιστώνουν την ευκολία στην χρήση και την παραμετροποίηση του.

Ταχύτητα φόρτωσης

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια που η ίδια η Google σε ανακοίνωση της επισήμανε πως η ταχύτητα φόρτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος έχει σημαντική θέση στις πωλήσεις του. Η ομάδα της Automattic (εταιρεία πίσω από το WordPress.com) έλαβε αυτή την παρατήρηση πολύ σοβαρά.

S.E.O. ready*

Συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού του, το WooCommerce αναπτύχθηκε από τις αρχές της ιστορίας του ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Με την Epidosis πετυχαίνετε ένα Πανίσχυρο On-site και Off-Site SEO για να εδραιωθείτε σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης! Αποκτήστε υψηλό Visibility και προσελκύστε νέους πελάτες, οργανικά, μέσω των εξαιρετικών στρατηγικών των SEO specialist που διαθέτουμε!

 

*S.E.O. (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες οργανικές θέσεις, κατά την εμφάνιση αποτελεσμάτων μέσω μηχανών αναζήτησης.

 

Social Media - Διαχείριση Business Pages

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, κερδίστε πελάτες και Traffic μέσω των Social Media. Οι Πιστοποιημένοι Συνεργάτες της Epidosis δημιουργούν τη στρατηγική της επιτυχίας, που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες των Social Media!

 

Adwords Advertising

Δημιουργούμε για εσάς καμπάνιες Google Adwords με μοναδικό στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους και την αύξηση των πωλήσεων σας μέσω της στοχευμένης ανακατεύθυνσης επισκεπτών προς τη σελίδα σας.

 

Επεκτασιμότητα

Με το WooCommerce έχετε την δυνατότητα με ευκολία να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα από πληθώρα plugins (πρόσθετα) που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. 

Μεγάλη κοινότητα υποστήριξης

Το WordPress ως πλατφόρμα και κατ’ επέκταση το WooCommerce ως plugin διαθέτουν τεράστια κοινότητα τόσο από προγραμματιστές (web developers), όσο και από απλούς χρήστες.

Με την βοήθεια και καθοδήγηση της  Epidosis μπορείτε να βρείτε Official Facebook Groups, Official Support Forums και να αναζητήσετε την λύση στο πρόβλημα σας, ή να ανοίξετε εσείς εάν θέμα με την δική σας απορία. Έμπειρα στελέχη θα εφαρμόσουν και θα παραμετροποιήσουν την δική σας πλατφόρμα e-shop

 

Tip: Η κοινότητα του WordPress Greek 

Community διοργανώνει κατά καιρούς WordCamp & Meetups σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα είχε ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσετε

 

Ποικιλία θεμάτων (themes)

Στην επίσημη σελίδα του WordPress.org θα βρείτε πληθώρα δωρεάν & επί πληρωμή έτοιμων themes ώστε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπο σας. Η εγκατάσταση είναι πραγματικά πανεύκολη αλλά η παραμετροποίηση εξαρτάται από το κάθε δημιουργό.

 

Υπάρχουν και πλατφόρμες έξω από το wordpress.org όπως το https://themeforest.net ή το https://www.templatemonster.com στις οποίες θα βρείτε πραγματικά αυτό που αναζητείτε.

Ευκολία διαχείρισης πληρωμών

Οι τρόποι πληρωμών αλλά και η διαχείριση τους είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτείτε αλλά και να το υλοποιήσετε με μεγάλη προσοχή. Το WooCommerce έρχεται με προεγκατεστημένες τις πύλες πληρωμών των PayPal & Stripe και φυσικά όλων των offline τρόπων όπως ή αντικαταβολή & κατάθεση σε τράπεζα.

 

Για την διασύνδεση του WooCommerce e-shop σας με οποιαδήποτε συστημική ελληνική τράπεζα θα βρείτε φυσικά όλα τα απαραίτητα εργαλεία τόσο σε free όσο και σε paid εκδόσεις ώστε να τα εγκαταστήσετε.

Ευκολία διαχείρισης μεθόδων αποστολής

Ακριβώς μετά την διαχείριση πληρωμών, το αμέσως επόμενο βήμα είναι οι μέθοδοι αποστολής. Μπορείτε σε ένα πολύ εύκολο περιβάλλον διαχείρισης να ορίσετε τους κανόνες των μεταφορικών σας ανά βάρος, ανά Τ.Κ. ή οτιδήποτε άλλο απαιτούν οι ανάγκες σας.

Επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδας (web hosting)

Η δημοφιλία του WooCommerce, έφερε τους web hosts να επενδύσουν τεχνογνωσία και υποδομές για τις ανάγκες ηλεκτρονικών καταστημάτων σχεδιασμένα πάνω σε αυτό. Θα βρείτε εκεί έξω πολλές ελληνικές αλλά και του εξωτερικού εταιρείες που προσφέρουν Managed WooCommerce Hosting.

H εταιρεία ΕPIDOSIS συνεχίζει να στηρίζει την Ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με σύγχρονα εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Τα έμπειρα στελέχη μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουν λεπτομερώς για τις διαδικασίες αλλά και να συζητήσουμε τα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σε σχέση με τις Χρηματοδοτήσεις.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

 

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική