Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Βουλγαρία Εθνικό σχέδιο για την απορρόφηση της χρηματοδότησης Covid-19 έως το τέλος του 2020

Βουλγαρία Εθνικό σχέδιο

Η Βουλγαρία πρόκειται να προτείνει έως τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021 ένα εθνικό σχέδιο για την απορρόφηση της χρηματοδότησης της ΕΕ που διατίθεται στις χώρες για να ξεπεραστούν οι συνέπειες της Covid-19 για την υγεία και την οικονομία. “30 δισεκατομμύρια ευρώ είναι μόνο ένα υπό όρους ποσό. Χρειαζόμαστε ένα σοβαρό σχέδιο δράσης για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε αυτό το ποσό”, ανέφερε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Τόμισλαβ Ντόντσεφ κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ωστόσο, το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα αμφισβήτησε την ικανότητα της κυβέρνησης να διασφαλίσει δίκαιη δαπάνη ευρωπαϊκών χρημάτων. Σύμφωνα με τον βουλευτή του BSP Krum Zarkov, η απώλεια εμπιστοσύνης στο υπουργικό συμβούλιο αυτής της χώρας θα αποτελέσει πρόβλημα στην απορρόφηση χρημάτων που διατίθενται στη Βουλγαρία για την αναδιάρθρωση της οικονομίας της και την αντιμετώπιση της σοβαρής κρίσης κοροναϊού.

Πηγή: novinite.com

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική