Το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής της Ρουμανίας eMAG ανοίγει τον πρώτο εκθεσιακό χώρο του στη Βουλγαρία.

emag_bfd73003835154f1295bfbd268cfa6c8

eMAG

Το eMAG συνεχίζει τη διεθνή επέκτασή του και ανοίγει τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στη Σόφια της Βουλγαρίας, αφού πριν από τρεις μήνες η εταιρεία άνοιξε τον πρώτο εκθεσιακό της χώρο εκτός της Ρουμανίας, στην Ουγγαρία.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει τρεις ακόμη εκθέσεις στη Βουλγαρία το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο εκθεσιακός χώρος Sofia eMag.bg βρίσκεται στο Serdika Center, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Η διεθνής επέκταση της εταιρείας απορρέει επίσης από το αυξημένο ενδιαφέρον των ρουμάνων καταστημάτων λιανικής να πωλούν τα προϊόντα τους σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Μόνο στη Βουλγαρία, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 400 Ρουμάνοι πωλητές λιανικής μέσω της πλατφόρμας eMAG Marketplace.

Επί του παρόντος, το eMAG διαθέτει 15 εκθέσεις στη Ρουμανία και τρεις στο εξωτερικό. Το eMAG είναι παρόν στη Βουλγαρία από το 2012 με μια ομάδα 200 υπαλλήλων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.