Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής της Ρουμανίας eMAG ανοίγει τον πρώτο εκθεσιακό χώρο του στη Βουλγαρία.

eMAG

Το eMAG συνεχίζει τη διεθνή επέκτασή του και ανοίγει τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στη Σόφια της Βουλγαρίας, αφού πριν από τρεις μήνες η εταιρεία άνοιξε τον πρώτο εκθεσιακό της χώρο εκτός της Ρουμανίας, στην Ουγγαρία.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει τρεις ακόμη εκθέσεις στη Βουλγαρία το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Ο εκθεσιακός χώρος Sofia eMag.bg βρίσκεται στο Serdika Center, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Η διεθνής επέκταση της εταιρείας απορρέει επίσης από το αυξημένο ενδιαφέρον των ρουμάνων καταστημάτων λιανικής να πωλούν τα προϊόντα τους σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Μόνο στη Βουλγαρία, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 400 Ρουμάνοι πωλητές λιανικής μέσω της πλατφόρμας eMAG Marketplace.

Επί του παρόντος, το eMAG διαθέτει 15 εκθέσεις στη Ρουμανία και τρεις στο εξωτερικό. Το eMAG είναι παρόν στη Βουλγαρία από το 2012 με μια ομάδα 200 υπαλλήλων.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: