Πωλήσεις & Social Media – Μία ακμάζουσα αγορά

πωλήσεις & social media

Πωλήσεις & Social Media – Μία ακμάζουσα αγορά

Πωλήσεις από τα Social Media

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι είτε ως νέο ξεκίνημα είτε ως μικρή επιχείρηση ψάχνουν να βρουν το έξτρα ή ακόμη και το κύριο εισόδημα τους μέσα από πωλήσεις στα social media. Ουσιαστικά είναι η μεγάλη στροφή ως προς την νέα αυτή αγορά η οποία είναι ανοικτή για όλους μέσα από τα κανάλια αυτά.

Χωρίς περιορισμούς

Οι χρήστες του διαδικτύου πλέον είναι ανεξαρτήτου ηλικίας, έχουν εύκολη πρόσβαση από παντού και στατιστικά 3 στους 4 έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αγορά. Είναι πλέον σαφές ότι με σωστό σχεδιασμό και πλάνο το έξτρα εισόδημα είναι σημαντικά πραγματοποιήσιμος στόχος.

Ένα στατιστικό στοιχείο που έχει προκύψει και δείχνει το πόσο αλλάζουν οι αγοραστικές μας συνήθειες είναι ότι 2 στους 3 ώριμους ενήλικες ηλικίας 55-64 πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές.

Περίπου το 81% του αγοραστικού κοινού αναζητεί ένα προϊόν στο Facebook & Instagram πριν το αγοράσει.

Κατηγορίες

Να τονίσουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν στραφεί ήδη προς αυτή την κατεύθυνση και προωθούν την επιχείρηση τους με επιτυχία μέσω των social media.

Ένα ακόμη θετικό της ‘’επένδυσης’’ αυτής είναι ότι δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός και υπάρχει χώρος για τις περισσότερες εμπορικές κατηγορίες της αγοράς.

Επίσης δεν υπάρχει και γεωγραφικός περιορισμός καθώς η αγορά είναι ανοικτή παγκοσμίως!

 

Επόμενο βήμα

 Αυτές οι άκρως θετικές επιχειρηματικές ανησυχίες, κάποια στιγμή αν όχι από το ξεκίνημα, θα χρειαστούν θωράκιση και συμβουλευτική, ώστε να πορευθούν με ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Εμείς στην εταιρία EPIDOSIS είμαστε δίπλα σας σε αυτά τα βήματα, προσφέροντας εκτός από τις υπηρεσίες προγραμματισμού και τις λογιστικές –  συμβουλευτικές υπηρεσίες προκειμένου να πορευτούμε μαζί στην ανάπτυξη της δραστηριότητας σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 477725 & στα γραφεία μας στην Αθήνα στο τηλέφωνο +30 2102206611 ή κλείστε ραντεβού παρακάτω.

Ανώνυμο 200 × 40 px 80 × 40 px 1

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.