Σχετικά με εμάς

Η Epidosis δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία παρέχοντας υπηρεσίες εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού με έντονο συμβουλευτικό χαρακτήρα, για περισσότερα από 30 χρόνια. Η εκτεταμένη ενασχόληση με τις συγκεκριμένες αγορές μας έχει εξοπλίσει με ασύγκριτη εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το επιχειρηματικό σας εγχείρημα με τον υψηλότερο δυνατό βαθμό επιτυχίας.

Η διαρκής ρευστότητα του οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος έχει αποτελέσει την αφορμή για αναζήτηση νέων ευκαιριών από όλο και περισσότερους επιχειρηματίες. Βασική επιδίωξη είναι η χαμηλή φορολογία, ο περιορισμός της γραφειοκρατίας, τα χαμηλά λειτουργικά κόστη διοίκησης, η σταθερότητα στα τραπεζικά, νομικά και φορολογικά συστήματα καθώς και το υψηλό επίπεδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σε περιβάλλοντα που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και είναι φιλικά προς το επιχειρείν.

Σχετικά με εμάς

Η Αποστολή μας

Παροχή Υψηλού Επιπέδου
Υπηρεσιών για την Ίδρυση και Σύσταση Εταιρίας

Η παροχή εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού μέσω συνολικής υποστήριξης και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που αφορούν στην ίδρυση και σύσταση εταιρείας, στην λογιστική και νομική υποστήριξη, στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης καθώς και στην οργάνωση και διεκπεραίωση διαφόρων τύπων επενδύσεων στις χώρες της Κύπρου, της Βουλγαρίας και φυσικά της Ελλάδας.

Cookies? 🍪

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία πλοήγησης στο website μας Μάθε περισσότερα