Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Παρουσίαση Σχεδίου Ενίσχυσης της νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαϊου, στη Λάρνακα, στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου, η παρουσίαση Σχεδίου Ενίσχυσης της Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας για το 2024.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Σε ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υποβάλουν τα ερωτήματα τους αναφορικά με τη πρόταση που θα υποβάλουν στα πλαίσια του Σχεδίου.

 

Βασικός στόχος του Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, είναι να παρέχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση στους πολίτες και να τους στηρίζει μέσα από δωρεάν ενημερωτικές εκδηλώσεις και ενημερωτικό υλικό».

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ο οποίος «σημείωσε τη σημαντικότητα της εξεύρεσης τρόπων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

 

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λάρνακας, Ανδρέας Τταουξιής, ανέφερε ότι «οι πολίτες θα πρέπει να λαμβάνουν την σωστή πληροφόρηση για την εξεύρεση των αδειών των υποστατικών, ιδιαίτερα τώρα με την ενοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης».

 

Σημειώνεται ότι «το νέο Σχέδιο αποσκοπεί στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των νέων, με προϋπολογισμό 20 εκατομμύρια ευρώ».

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό