Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ Επιχειρώ”

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» 2024 για Τουριστικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις

Το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» 2024 προσφέρει επιδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων σε επιχειρήσεις τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών. Με συνολικό προϋπολογισμό €176,75 εκατ., το πρόγραμμα υποστηρίζει παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης για κτίρια κατηγορίας Ε’ έως Ζ’ με ποσοστό 60%, και για κατηγορία Γ’ έως Δ’ με ποσοστό 40%.

Επιλέξιμες Δραστηριότητες:

  • Λιανικό και χονδρικό εμπόριο
  • Τουρισμός
  • Διάφορες υπηρεσίες (π.χ. εκπαίδευση, υγεία, διοργάνωση εκδηλώσεων)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον μία πλήρη διαχειριστική χρήση και να λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 12 Μαρτίου 2024.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα της επιχείρησής σας και να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη. Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς μας για να εξασφαλίσετε την επιτυχία της αίτησής σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό