Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ενός επιχειρηματία δημιουργούν έμπνευση για μέγιστη απόδοση και οργάνωση της επιχείρησης του!

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ενός επιχειρηματία

Πολλοί επιχειρηματίες κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους, οργανώνουν τις σκέψεις τους και σχεδιάζουν το επιχειρηματικό τους ξεκίνημα για το Σεπτέμβριο!

Μπορεί λογιστικά η χρήση να κλείνει στις 31.12, αλλά οι πελάτες μας αισθάνονται ανανεωμένοι και χαράζουν τα σχέδια τους όταν βρίσκονται μακριά από την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τους φόρους και τις επιβαρύνσεις.

Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να απολαύσεις κάθε στιγμή ξεγνοιασιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης, καθώς προερχόμαστε από διετή σκληρή lock down πραγματικότητα.

Εμείς στην εταιρεία Epidosis θα στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια που εσείς τολμάτε να ονειρεύεστε!

Έχουμε τον τρόπο, την γνώση, την επιστημονικότητα και την κατάρτιση για να αναλύσουμε την προσπάθεια σας και να αποτρέψουμε το όνειρο να χαθεί στην άμμο!

Epidosis we Add Value to your Business

Εάν έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί μας το πλάνο σας μην διστάσετε να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 220 6611 ή στην Θεσσαλονίκη +30 2310 477725  και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα αναλύσει το επιχειρηματικό σας πλάνο, καθώς για εμάς το επιχειρείν αποτελεί καθημερινή πρόκληση!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Νέων & Υπό Σύσταση Μεγάλων Επιχειρήσεων

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027 η εν λόγω δράση συνολικού ύψους

Blog

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Υφιστάμενων Μεγάλων Επιχειρήσεων που υλοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές ΕΣΔΙΜ

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027, η εν λόγω δράση συνολικού