Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ενός επιχειρηματία δημιουργούν έμπνευση για μέγιστη απόδοση και οργάνωση της επιχείρησης του!

epidosis_newsletter_1165__785_px

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις ενός επιχειρηματία

Πολλοί επιχειρηματίες κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους, οργανώνουν τις σκέψεις τους και σχεδιάζουν το επιχειρηματικό τους ξεκίνημα για το Σεπτέμβριο!

Μπορεί λογιστικά η χρήση να κλείνει στις 31.12, αλλά οι πελάτες μας αισθάνονται ανανεωμένοι και χαράζουν τα σχέδια τους όταν βρίσκονται μακριά από την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τους φόρους και τις επιβαρύνσεις.

Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να απολαύσεις κάθε στιγμή ξεγνοιασιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης, καθώς προερχόμαστε από διετή σκληρή lock down πραγματικότητα.

Εμείς στην εταιρεία Epidosis θα στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια που εσείς τολμάτε να ονειρεύεστε!

Έχουμε τον τρόπο, την γνώση, την επιστημονικότητα και την κατάρτιση για να αναλύσουμε την προσπάθεια σας και να αποτρέψουμε το όνειρο να χαθεί στην άμμο!

Epidosis we Add Value to your Business

Εάν έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί μας το πλάνο σας μην διστάσετε να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 220 6611 ή στην Θεσσαλονίκη +30 2310 477725  και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα αναλύσει το επιχειρηματικό σας πλάνο, καθώς για εμάς το επιχειρείν αποτελεί καθημερινή πρόκληση!

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.