Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μην συνεχίζεις να βυθίζεσαι σε αδιέξοδα… Βγες στην επιφάνεια με την βοήθεια της Epidosis

Στην καθημερινότητα ενός επιχειρηματία παρουσιάζονται πολλές δυσκολίες και αναποδιές που συχνά ρίχνουν την ψυχολογία και μαυρίζουν τη διάθεση για το επιχειρείν.

Ο πόλεμος, η ακρίβεια, οι ενεργειακοί πόροι που αυξάνουν τραγικά το κόστος παραγωγής, μεταφοράς και λειτουργίας μίας επιχείρησης

Η εταιρεία Epidosis έχει τις λύσεις και τις προτάσεις που θα σου δώσουν τις ανάσες για να βγεις επιχειρηματικά στην επιφάνεια και να αναδείξεις το ταλέντο σου στο να διοικήσεις μία υγιή, ανταγωνιστική και κερδοφόρα επιχείρηση.

Κάλεσε μας στα γραφεία μας στην Αθήνα 210 220 6611 και στη Θεσσαλονίκη 2310 477725 και τα έμπειρα στελέχη μας θα δεχθούν από εσένα μία επιχειρηματική εξομολόγηση για να μπορέσουν στη συνέχεια να περάσουν σε συμβουλευτική διαδικασία με πλάνο υλοποίησης που δεν μένει μόνο σε υποσχέσεις.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: