Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μεγάλη Κατασκευαστική Εταιρία Λεωφορείων επεκτείνεται στην Βουλγαρία

Η Κινέζικη εταιρεία κατασκευής λεωφορείων Zhengzhou Yutong Bus Co. Ltd εξετάζει την κατασκευή ενός εργοστασίου στη Βουλγαρία, εγκατεστημένο στη Σόφια, όπως αναφέρθηκε στην εφημερίδα Dnevnik τη Δευτέρα.

Η κινεζική εταιρεία εισήλθε στην αγορά της Βουλγαρίας προμηθεύοντας με 110 αστικά λεωφορεία τον δημόσιο οργανισμό μέσων μαζικής μεταφοράς. Είναι ήδη παρούσα στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισλανδία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Τσεχική Δημοκρατία και τα Σκόπια.

Με τη στρατηγική της θέση στην Ευρώπη και την ένταξή της στην ΕΕ, η Βουλγαρία μπορεί να γίνει μια πόρτα προς την Ευρώπη για την Zhengzhou Yutong Bus, αναφέρει στην Dvenik ο Διευθυντής του διεθνούς επιχειρηματικού τμήματος της εταιρείας, Kent Chang.

«Λόγω της επιτυχίας που έχουμε στη Δυτική Ευρώπη, σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης ενός εργοστασίου στο έδαφος μιας χώρας της ΕΕ. Γνωρίζουμε όλα τα πλεονεκτήματα της Βουλγαρίας,» ανέφερε ο Kent Chang.

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία. Με πολλά υλικά των λεωφορείων τους να προέρχονται από προμηθευτές στην Ευρώπη, η Zhengzhou Yutong θεωρεί τη Βουλγαρία ως μια από τις επικρατέστερες θέσεις για το μελλοντικό της εργοστάσιο.

Ένα νέο εργοστάσιο στην Ευρώπη θα μειώσει επίσης το χρόνο που απαιτείται για την προμήθεια ανταλλακτικών, την παράδοση της παραγωγής της εταιρείας με τους πελάτες, καθώς και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η Zhengzhou Yutong Bus Co. Ltd πούλησε 67 018 λεωφορεία κατά το περασμένο έτος, νούμερο το οποίο αποτελεί το 15% της παγκόσμιας παραγωγής.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή λεωφορείων και έχει περισσότερους από 30.000 εργαζομένους, διαθέτοντας εργοστάσια παραγωγής σε 15 χώρες. Πέρυσι, δημοσίευσε κύκλο εργασιών περίπου 6,6 δις ευρώ. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει λεωφορεία μήκους μεταξύ 5 και 25 μέτρων που εξάγονται σε 130 χώρες.

Η Zhengzhou Yutong είναι μια από τις 500 μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις στην Κίνα. Εκτός από τα λεωφορεία, παράγει μηχανήματα κατασκευών, ανταλλακτικά και εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Ο όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα των ακινήτων.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: