Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μάθε πως να εξάγεις το προϊόν σου

Μάθε πως να εξάγεις το προϊόν σου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης στις Εξαγωγές. Μέσα από πραγματικά case studies, success stories, θεωρία αλλά και best practices, έμπειροι εισηγητές καλύπτουν όσα χρειάζεται να γνωρίζει μία επιχείρηση που θέλει να στραφεί προς τις Εξαγωγές.

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Quality Training Label επιπέδου  EXPERT.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Εξωστρέφεια, 10 εισηγητές (επιχειρηματίες, διευθυντές εξαγωγών, στελέχη παραγωγής, logistics και marketing) μεταφέρουν με τον πιο πρακτικό τρόπο όλα τα απαραίτητα βήματα για τις Εξαγωγές.

Σκοπός της εκπαιδευτικής ομάδας είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.  Ένα πραγματικό εργαλείο για τον σύγχρονο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία ή στέλεχος που θέλει να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού, παρέχοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.

Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναλύσουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση, όσο και στην Ελληνική Οικονομία.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Start-uppers
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες
  • Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  • Παραγωγούς και Μέλη Αγροτικών Συνεταιρισμών
  • Στελέχη Εταιρειών
  • Φοιτητές και Αποφοίτους Οικονομικών Σχολών

Οι συμμετέχοντες  θα μπορέσουν όχι μόνο να βελτιώσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους προφίλ αλλά κυρίως να τοποθετήσουν τις ιδέες τους ή/και τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων τους σε ένα διεθνές περιβάλλον αγορών, μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που βασίζεται στην εξωστρέφεια και δίνει νέες προοπτικές για βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία στις επιχειρήσεις τους.

Για όσους αναρωτιούνται πως να βρουν πελάτες στο εξωτερικό, θα πληρωθούν, θα διαπραγματευτούν, θα τιμολογήσουν το προϊόν τους ή αν οι εκθέσεις έχουν αποτέλεσμα, η έμπειρη ομάδα μας θα καταφέρει να δημιουργήσει στελέχη με καλλιεργημένη την εξαγωγική κουλτούρα και νοοτροπία.

Μάθε πως να εξάγεις το προϊόν σου και δες το μέλλον να ανθίζει επιχειρηματικά!

Επικοινωνήστε με την ομάδα της EPIDOSIS στην Αθήνα (210 220 6611) ή την Θεσσαλονίκη (2310 477 725) για να κλείσετε ΑΜΕΣΑ την θέση σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με