+30.2310477725Ξεκινήστε

Η δημιουργία και η επιτυχημένη λειτουργία μίας εταιρίας είναι αποτέλεσμα που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Σημαντικό ρόλο κατέχουν η επιθυμία για επιτυχία, η δέσμευση στο αποτέλεσμα, οι ευνοϊκές προοπτικές, ο στρατηγικός σχεδιασμός καθώς και η υλοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την βιωσιμότητα.

Η Epidosis αναλαμβάνει την συνολική υποστήριξη της εταιρείας σας ενώ παράλληλα προσφέρει συμβουλευτική πλήρως προσαρμοσμένη με τις ανάγκες σας. Στόχος μας η ικανοποίηση των επαγγελματικών σας επιδιώξεων τόσο στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας όσο και σε Κύπρο και Βουλγαρία.

Κάθε εταιρεία προσεγγίζεται σαν μια μοναδική επιχειρησιακή οντότητα και κάθε project έχει ανάγκη από μοναδικές λύσεις που θα αποφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει θα προσδιορίσουμε εύστοχα το πλήρες εύρος των απαιτήσεων σας και θα παρέχουμε πλήρη και εξατομικευμένη λογιστική υποστήριξη.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η άριστη επικοινωνία παράλληλα με την υψηλή λογιστική γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα συμβάλλουν στην επιτυχή αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, την Πολωνία και την Βουλγαρία.

Στην Epidosis, η ίδρυση μιας εταιρείας στο εξωτερικό είναι μόνο η αρχή – παράλληλα με την ανάπτυξη της επιχείρησης θα σας προσφέρουμε συνολική λογιστική υποστήριξη. Άμεσα διαθέσιμες εταιρείες έτοιμες να εκτελέσουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, ίδρυση υποκαταστήματος αλλοδαπής στην Ελλάδα με έδρα στο εξωτερικό και εξατομικευμένη συμβουλευτική θα βοηθήσει την επιχείρηση να μεταβεί σε νέες αγορές και να αποκτήσει ένα παγκόσμιο προφίλ.

  1. Ορθή και επιτυχής καταχώρηση του συνόλου των παραστατικών που εκδίδει η εταιρείας σας
  2. Συνολική διαδικασία υποβολής Φ.Π.Α.
  3. Διεκπεραίωση αιτημάτων επιστροφής Φ.Π.Α.
  4. Ολοκληρωμένη υποβολή αιτήσεων φορολογικών δηλώσεων
  5. Ακριβής κατάρτιση ισολογισμού
  6. Εμπεριστατωμένος υπολογισμός της εταιρικής μισθοδοσίας
  7. Σύνταξη και αποστολή μηνιαίων reports στην γλώσσα που θα επιλέξετε

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.