Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Leasing Εταιρικού Οχήματος σε Βουλγαρική εταιρεία

Leasing Εταιρικού Οχήματος

Το σύστημα Leasing ή Χρηματοδοτική Μίσθωση, προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν επαγγελματία να εξοπλίσει την επιχείρησή του ή να ανανεώσει τον εξοπλισμό του, χωρίς δανειακή επιβάρυνση ή μείωση της ρευστότητάς του, αξιοποιώντας παράλληλα και φορολογικές ελαφρύνσεις. Οι επενδύσεις που συνήθως μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω Leasing μπορεί να αφορούν σχεδόν τα πάντα: από οχήματα και μηχανήματα/εξοπλισμό κάθε είδους μέχρι και ακίνητα. Είναι μια μέθοδος που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα συμφέρουσα σε εποχές οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, καθώς παρακάμπτει το τραπεζικό δάνειο και την καταβολή μετρητών. Επιπλέον, βοηθάει σημαντικά τις επιχειρήσεις που είναι στο ξεκίνημά τους και διαθέτουν μικρό κεφάλαιο χωρίς να δεσμεύουν τα κεφάλαιά τους.

Η εταιρεία Epidosis σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες Μίσθωσης Αυτοκινήτων στην Σόφια, διαμεσολαβεί στην κατάθεση – υποβολή ολοκληρωμένου φακέλου για την χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού οχήματος στην Βουλγαρική εταιρεία σας.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε εταιρικό αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού (Porsche – Mercedes- BMW – AUDI) ή κάποιο επαγγελματικό όχημα (Φορτηγό) η εταιρεία μας αναλαμβάνει καταρχήν να εντοπίσει το όχημα που σας ενδιαφέρει στην Βουλγαρία ή στο Εξωτερικό και στην συνέχεια να συντονίσει σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας Leasing την κατάθεση – υποβολή ολοκληρωμένου φακέλου ώστε να σας χορηγήσουν το κατάλληλο Lease Plan με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συμφέρουν την εταιρεία σας, αποφεύγοντας τα ψιλά γράμματα και τις κρυφές χρεώσεις.

Εφόσον η Βουλγαρική εταιρεία σας δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορούμε ΑΜΕΣΑ να σας μεταβιβάσουμε μια Υφιστάμενη Βουλγαρική Εταιρεία με Ιστορικό (Παλαιότητα) καθώς και με Ισχυρά Οικονομικά Στοιχεία (Ισολογισμό) με Κύκλο Εργασιών (Τζίρο) και Κέρδη που καλύπτουν το Χρηματοδοτικό Πλάνο για την απόκτηση του Οχήματος. Εξάλλου, η εταιρεία Epidosis εξειδικεύεται στην μεταβίβαση Ready Made Companies BG με ασφάλεια και συνέπεια.

Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσουμε στο Leasing ή Renting του Αυτοκινήτου της επιλογής σας, επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τα στελέχη της εταιρείας μας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις και να δρομολογήσουμε τις ενέργειες που απαιτούνται για λογαριασμό σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: