Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Κύπρος: Ίδρυση εταιρείας στο πιο σταθερό φορολογικό & νομικό περιβάλλον

Κύπρος: Ίδρυση εταιρείας

Δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να αναπτυχθεί, με την ίδρυση της δικής σας κυπριακής εταιρείας με υποκατάστημα στην Ελλάδα. Όταν ο φορολογικός συντελεστής είναι μόλις 12.5% στα ετήσια εταιρικά κέρδη, δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίζετε την προσπάθεια με το τωρινό φορολογικό καθεστώς.

Πολλές είναι οι εταιρείες και οι επιχειρηματίες παγκοσμίως που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή αγορά λόγω των ασφαλιστικών, νομικών και φορολογικών πλεονεκτημάτων της.

Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι οι κίνδυνοι, που πολλοί ισχυρίζονται, σχετικά με τις εταιρείες <<φαντάσματα>> του εξωτερικού, είναι υπαρκτοί.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της EPIDOSIS λοιπόν, μπορούν να σχεδιάσουν τον καταλληλότερο για εσάς δρόμο, ώστε να ιδρύσετε μια απόλυτα νόμιμη εταιρεία στην Κύπρο, κατά την Ε.Ε. και τον ΟΟΣΑ, αποφεύγοντας τις όποιες παγίδες.

Η ίδρυση της κυπριακής εταιρείας παρέχει πολλά φορολογικά πλεονεκτήματα πέρα από τον χαμηλό φορολογικό συντελεστή (12.5%), όπως είναι ο μηδενικός φόρος κατά την διανομή μερισμάτων στην Κύπρο και 0% φορολόγηση αυτών των μερισμάτων για τους Έλληνες στην Ελλάδα, αλλά και πολλά ακόμα.

 

Η διαδικασία σύστασης κυπριακής εταιρείας πραγματοποιείται σε μία βδομάδα το μέγιστο μετά την έγκριση ονομασίας της εταιρείας.

Η Κύπρος προσφέρει ένα ιδανικό επιχειρηματικό περιβάλλον για Έλληνες και όχι μόνο, καλύπτοντας ένα μεγάλο σύνολο Ελληνικών δραστηριοτήτων, καθώς επικρατεί ένα κλίμα θετικότητας και ανάπτυξης λόγω της σταθερότητας της νομοθεσίας και του φορολογικού τομέα.

Η EPIDOSIS σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φορολογικής και λογιστικής υποστήριξης για την επιχείρηση που σκοπεύετε να ιδρύσετε ή ήδη έχετε ιδρύσει στην Κύπρο. Τα γραφεία που διαθέτουμε στην Λευκωσία αποτελούν έναν παραπάνω λόγο για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση σας για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τον εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό για την σύσταση της εταιρείας σας στην Κύπρο, ενώ παράλληλα σας προσφέρουμε την δυνατότητα απόκτησης μιας νόμιμης Ready Made Company (RMC) στην Κύπρο ή και την ίδρυση υποκαταστήματος αλλοδαπής στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ίδρυση υποκαταστήματος αλλοδαπής στην Ελλάδα και η μεταφορά έδρας στην Κύπρο (Κυπριακή Μητρική Εταιρεία) εξασφαλίζει την μείωση ρίσκου των επιχειρηματιών, προσφέροντας τους σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα. Άλλωστε, η Κύπρος αποτελεί έναν από τους πλέον ευνοϊκότερους προορισμούς για δημιουργία μητρικών εταιρειών στην Ευρώπη.

Σας καλούμε λοιπόν στα γραφεία μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να σας καθοδηγήσουμε στη νέα σας επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο. Επικοινωνήστε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 (για τα γραφεία της Θεσσαλονίκης) ή στο 210 220 6611 (για τα γραφεία της Αθήνας) ή να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι