Η Κύπρος έχει αδιαμφισβήτητα ένα ευνοικότερο φορολογικό καθεστώς

blog_grammatikakis_cyprus_skyscraper

Η Κύπρος έχει αδιαμφισβήτητα ένα ευνοικότερο φορολογικό καθεστώς

Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το προνομιακό φορολογικό καθεστώς της Κύπρου, νόμιμα και να κρατήσετε την έδρα στην Ελλάδα; Κρατώντας την διοίκηση στα χέρια σας, χωρίς να αλλάξετε γραφείο, συνεργάτες ή οτιδήποτε από την τωρινή επιχείρηση, με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Κύπρο. Το υποκατάστημα αυτό, πέρα από επέκταση σε μια ακμάζουσα νέα αγορά της Κύρου, θα αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας, καθιστώντας την πολυεθνική, προσθέτοντας επιπλέον φορολογικά πλεονεκτήματα στην δραστηριότητα της.

Το υποκατάστημα αυτό φορολογείται με 12,5% επι των καθαρών κερδών και αξιώνει μεταφορά κεφαλαίων από την Ελληνική εταιρεία χωρίς να απαιτείται να είστε κάτοικος εξωτερικού. Επίσης έχει όλη την ευελιξία να συναλλάσσεται μεμονωμένα καθώς και από κοινού με το κεντρικό στην Ελλάδα και να έχουν ενοποιημένο ισολογισμό.  Αυτές οι συναλλαγές και αυτός ο κοινός ισολογισμός, με τον υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό που προσφέρει η EPIDOSIS μπορούν να πετύχουν δραστική μείωση της φορολογίας νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με φυσική παρουσία στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, γνωρίζοντας άριστα την συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Απο την ίδρυση του υποκαταστήματος ως την συμβουλευτική, την νομική και την λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματικης σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί. Για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στην Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης σας.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.