Ο αποτελεσματικός Φοροσχεδιασμός αξιοποιεί τη φορολογική νομοθεσία υπέρ σας!

logo epidosi

Αποτελεσματικός Φοροσχεδιασμός

Ο σωστός φορολογικός σχεδιασμός μιας εταιρείας είναι απαραίτητος, ώστε να αποφεύγονται οι κίνδυνοι και να λαμβάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια από τις φορολογικές προοπτικές, πάντα μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό καθεστώς, η αχανής γραφειοκρατία και ο δυσκίνητος κρατικός μηχανισμός, καθιστούν απαραίτητες τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου φορολογικού συμβούλου οδηγώντας στην εξοικονόμηση χρόνου, κόπου και χρήματος.

Η Epidosis γνωρίζει πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη φορολογική νομοθεσία υπέρ σας!

Ποια είναι τα οφέλη του εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού από την Epidosis;

 • Ο φορολογικός σύμβουλος θα σας υποδείξει εναλλακτικές λύσεις που πιθανόν να μην γνωρίζετε, εφαρμόζοντας συνδυαστικά την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία.
 • Δεν χρειάζεται να μελετάτε, εσείς οι ίδιοι, τη φορολογική και εργατική νομοθεσία και να παρακολουθείτε τις αλλαγές που προκύπτουν συνέχεια.
 • Προστατεύεστε από κινδύνους που μπορεί να σας οδηγήσουν στην πληρωμή επιπλέον φόρων
 • Εξοικονομείτε χρόνο από επισκέψεις και τηλεφωνήματα σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες
 • Σας συμβουλεύει σε θέματα εργατικής νομοθεσίας, όπως μισθοδοσία, ασφάλεια, συντάξεις, προσλήψεις και απολύσεις, αποζημιώσεις
 • Τηρεί όλες τις υποχρεώσεις σας στις προθεσμίες που ορίζει ο νόμος

Σημεία κλειδιά στην επιλογή φορολογικού συμβούλου

Στην Epidosis θεωρούμε ότι η φορολογική υποστήριξη είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους που στηρίζει την δομή της επιχείρησης. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να:

 • εντοπίσετε τον φορολογικό σύμβουλο που θα σας εξηγήσει απλά και πρακτικά τι πρέπει να κάνετε και θα σας δείξει πώς να το κάνετε
 • ελέγξετε την επαγγελματική του πορεία και εξειδίκευση
 • είστε ειλικρινής μαζί του, για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
 • μην έχετε ως απώτερο στόχο την απόκρυψη εισοδημάτων
 • ελέγχετε, όσο αυτό είναι δυνατόν, τη δουλειά του

Στην Epidosis, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα σύγχρονων υπηρεσιών με επίκεντρο τη λογιστική και φορολογική υποστήριξη. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική οικονομία και να σας καθοδηγήσουμε σε ένα ασφαλές πλαίσιο ανάπτυξης.

Κλείστε άμεσα ραντεβού με του εξειδικευμένους Συμβούλους της Epidosis, ώστε να συζητήσουμε το αναπτυξιακό πλάνο που καλύπτει στις δικές σας ανάγκες.

Lascia un commento

Devi essere loggato per inviare un commento.
preferenze sulla privacy
Quando visitate il nostro sito web, il vostro browser può memorizzare informazioni per vari servizi, di solito sotto forma di cookie. Qui potete modificare le vostre impostazioni sulla privacy. Si ricorda che il blocco di alcuni cookie può comportare una riduzione delle funzionalità del sito web.