Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ίδρυση υποκαταστήματος Ελληνικής εταιρίας στην Κύπρο

Μάθε τα οφέλη και την διαδικασία

Η Κύπρος έχει αδιαμφισβήτητα ένα ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς από την Ελλάδα.


Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το προνομιακό φορολογικό καθεστώς της Κύπρου, νόμιμα και να κρατήσετε την έδρα στην Ελλάδα; Κρατώντας την διοίκηση στα χέρια σας, χωρίς να αλλάξετε γραφείο, συνεργάτες ή οτιδήποτε από την τωρινή επιχείρηση, με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Κύπρο. Το υποκατάστημα αυτό, πέρα από επέκταση σε μια ακμάζουσα νέα αγορά της Κύπρου, θα αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας, καθιστώντας την πολυεθνική, προσθέτοντας επιπλέον φορολογικά πλεονεκτήματα στην δραστηριότητα της.

 

Το υποκατάστημα (Branch) αυτό φορολογείται με 12,5% επί των καθαρών κερδών και αξιώνει μεταφορά κεφαλαίων από την Ελληνική εταιρεία χωρίς να απαιτείται να είστε Φορολογικός Κάτοικος Εξωτερικού (ΦΚΕ). Επίσης έχει όλη την ευελιξία να συναλλάσσεται μεμονωμένα καθώς και από κοινού με το Κεντρικό στην Ελλάδα (Headquarters) και να έχουν ενοποιημένο ισολογισμό.

Αυτές οι συναλλαγές και αυτός ο κοινός ισολογισμός, με τον υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό που προσφέρει η EPIDOSIS μπορούν να πετύχουν δραστική μείωση της φορολογίας νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με φυσική παρουσία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γνωρίζοντας άριστα τη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. 

 

Από την διαδικασία της ίδρυσης του υποκαταστήματος ως τη συμβουλευτική, τη νομική και τη λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματική σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί. 

 

Για να κλείσετε μία συνάντηση για δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας όπου θα σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί η συνάντηση με έναν Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: