Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Σημασία της Σωστής Ελεγκτικής και Λογιστικής Συνεργασίας στην Εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Από την 1η Ιουλίου 2024, η ψηφιακή κάρτα εργασίας θα είναι υποχρεωτική για τις επιχειρήσεις στη βιομηχανία και το λιανεμπόριο. Αυτό το μέτρο έρχεται να διασφαλίσει τη διαφάνεια και την ακριβή καταγραφή του ωραρίου των εργαζομένων. Η μη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα, με κάθε παράβαση να κοστίζει έως και € 10.500 ανά εργαζόμενο χωρίς ενεργοποιημένη ψηφιακή κάρτα.

 

Η EPIDOSIS διαθέτει τους κατάλληλους συνεργάτες και τα εργαλεία για να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση και τη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τη νέα νομοθεσία. Η χρήση εξειδικευμένου λογισμικού και η υποστήριξη από έμπειρους συμβούλους μπορούν να κάνουν τη διαφορά, προστατεύοντας την επιχείρησή σας από περιττά πρόστιμα και επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Πλεονεκτήματα της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας:

  • Διαφάνεια: Ακριβής καταγραφή του ωραρίου εργασίας.
  • Συμμόρφωση: Αποφυγή προστίμων και νομικών προβλημάτων.
  • Αποδοτικότητα: Βελτίωση της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Μην αφήνετε την επιτυχία της επιχείρησής σας στην τύχη. Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της EPIDOSIS για να κλείσετε ένα ραντεβού και να εξασφαλίσετε τη συμμόρφωση της επιχείρησής σας με τις νέες απαιτήσεις.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι