Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η “Palfinger” επενδύει ακόμη 30 εκατομμύρια λέβα στη Βουλγαρία

Η αυστριακή εταιρεία “Palfinger” που δραστηριοποιείται διεθνώς στην κατασκευή γερανών, συστημάτων υδραυλικής ανύψωσης, φόρτωσης και χειρισμού, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη ενός νέου μακροπρόθεσμου επενδυτικού προγράμματος ώστε να επεκτείνει την παραγωγική δυνατότητα του εργοστασίου της στην βουλγάρικη πόλη Cherven Bryag.

Η Palfinger αποτελεί έναν κυρίαρχο αυστριακό όμιλο στην παραγωγή εξοπλισμού ανύψωσης και πατφορμών φόρτωσης, έχοντας πρόσβαση σε διάφορες βιομηχανίες όπως η κατασκευή, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Η εταιρεία έχει ήδη εγκατεστημένα εργοστάσια σε Αυστρία, Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Καναδά, Σιγκαπούρη και άλλες ακόμα χώρες. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 125 αγορές παγκοσμίως.

Η εταιρεία διαθέτει δύο εργοστάσια στη Βουλγαρία, ένα στην πόλη Cherven Bryag και ένα στην πόλη Tenevo, τα οποία εξειδικεύονται στην παραγωγή μεταλλικών κατασκευών και υδραυλικών κυλίνδρων αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής, η Palfinger έχει επενδύσει στην Βουλγαρία περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 40% αποτελεί πάγια περιουσιακά στοιχεία. Το νέο επενδυτικό πρόγραμμα προβλέπει την επένδυση άλλων 15 εκατομμυρίων ευρώ στο Cherven Bryag.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον