Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Κίνα επενδύει 20 εκ.ευρώ στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας

Η Κίνα αναμένεται να επενδύσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώστο Βουλγαρικό λιμάνι Μπουργκάς της Μαύρης Θάλασσας, ώστε να δημιουργήσει έναν κόμβο logistics για τις συναλλαγές αγαθών με εταίρους της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του λιμανιού, Dian Dimov. Ο κ. Dimov διευκρίνησε ότι κεφάλαια θα επενδυθούν για την κατασκευή ενός κέντρου logistics και ενός περιπτέρου συναλλαγών για τις επαφές μεταξύ των εμπορικών εταίρων της Κίνας και 16 ακόμη χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, όπως αναγράφεται στην οικονομική ιστοσελίδα investor.bg.

Η σύμβαση υπεγράφη στις 29 Απριλίου και αφορά μια πενταετή θητεία στην κινεζική πόλη Hangzhou, όπως προσέθεσε ο κ. Dimov.

Το έργο θα συμβάλει στην ανάπτυξη των διμερών και πολυμερών εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της ΚΑΕ και θα διευκολύνει τη δημιουργία μιας πολυμερούς πλατφόρμας εμπορικών συναλλαγών.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: