Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Κίνα επενδύει 20 εκ.ευρώ στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας

Η Κίνα αναμένεται να επενδύσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώστο Βουλγαρικό λιμάνι Μπουργκάς της Μαύρης Θάλασσας, ώστε να δημιουργήσει έναν κόμβο logistics για τις συναλλαγές αγαθών με εταίρους της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του λιμανιού, Dian Dimov. Ο κ. Dimov διευκρίνησε ότι κεφάλαια θα επενδυθούν για την κατασκευή ενός κέντρου logistics και ενός περιπτέρου συναλλαγών για τις επαφές μεταξύ των εμπορικών εταίρων της Κίνας και 16 ακόμη χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, όπως αναγράφεται στην οικονομική ιστοσελίδα investor.bg.

Η σύμβαση υπεγράφη στις 29 Απριλίου και αφορά μια πενταετή θητεία στην κινεζική πόλη Hangzhou, όπως προσέθεσε ο κ. Dimov.

Το έργο θα συμβάλει στην ανάπτυξη των διμερών και πολυμερών εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της ΚΑΕ και θα διευκολύνει τη δημιουργία μιας πολυμερούς πλατφόρμας εμπορικών συναλλαγών.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον