Η Epidosis συμπεριλαμβάνεται στους καταλόγους στην Ελληνική Πρεσβεία Σόφιας

EpidosisWBG

Ελληνική Πρεσβεία Σόφιας

Η EpidosisBG θέλοντας να διασφαλίσει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει εγγραφεί στους επίσημους καταλόγους της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια, συμβουλευτικές εταιρείες / λογιστικά γραφεία στη Βουλγαρία.

Στην ΕλληνοΒουλγαρική Πρεσβεία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες τόσο για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδος-Βουλγαρίας στον πολιτικό, πολιτιστικό, οικονομικό-εμπορικό, μορφωτικό, τουριστικό τομέα, αλλά και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της Αρχής της. Επιπλέον, παρέχονται χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την χορήγηση εισόδου στο χώρο Schengen καθώς και τις λοιπές προξενικές υπηρεσίες.

Η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι δύο γειτονικές χώρες οι οποίες συνδέονται με δεσμούς φιλίας. Η διμερή συνεργασία ενισχύεται έτι περαιτέρω στο πλαίσιο συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ). Επίσης, οι Ελληνικές εταιρείες που έχουν επενδύσει στη βουλγαρική αγορά με τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας, οι Έλληνες φοιτητές στα βουλγαρικά πανεπιστήμια, οι πολυπληθείς τουρίστες εκατέρωθεν αποτελούν αποτελεσματική γέφυρα επικοινωνίας και συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στην καλύτερη γνωριμία των δύο λαών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.