Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η Epidosis συμπεριλαμβάνεται στους καταλόγους στην Ελληνική Πρεσβεία Σόφιας

Ελληνική Πρεσβεία Σόφιας

Η EpidosisBG θέλοντας να διασφαλίσει την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει εγγραφεί στους επίσημους καταλόγους της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια, συμβουλευτικές εταιρείες / λογιστικά γραφεία στη Βουλγαρία.

Στην ΕλληνοΒουλγαρική Πρεσβεία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες τόσο για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδος-Βουλγαρίας στον πολιτικό, πολιτιστικό, οικονομικό-εμπορικό, μορφωτικό, τουριστικό τομέα, αλλά και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της Αρχής της. Επιπλέον, παρέχονται χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την χορήγηση εισόδου στο χώρο Schengen καθώς και τις λοιπές προξενικές υπηρεσίες.

Η Ελλάδα και η Βουλγαρία είναι δύο γειτονικές χώρες οι οποίες συνδέονται με δεσμούς φιλίας. Η διμερή συνεργασία ενισχύεται έτι περαιτέρω στο πλαίσιο συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ). Επίσης, οι Ελληνικές εταιρείες που έχουν επενδύσει στη βουλγαρική αγορά με τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας, οι Έλληνες φοιτητές στα βουλγαρικά πανεπιστήμια, οι πολυπληθείς τουρίστες εκατέρωθεν αποτελούν αποτελεσματική γέφυρα επικοινωνίας και συμβάλλουν ποικιλοτρόπως στην καλύτερη γνωριμία των δύο λαών.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με