Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Yπηρεσίες Logistics – Διεθνείς Μεταφορές στη Βουλγαρία

Yπηρεσίες Logistics

Από την εύρεση της κατάλληλης περιοχής μέχρι την εύρεση του οικονομικά κατάλληλου ακινήτου (επαγγελματικοί χώροι, βιομηχανικοί χώροι, εργοστάσια, γραφεία, αποθήκες), απαιτείται μελέτη, χρόνος, αλλά και η εμπειρία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό των στοιχείων εκείνων που δεν θα διέκρινε κάποιος χωρίς τεχνογνωσία. Είτε αναζητάτε νέο επαγγελματικό χώρο είτε θέλετε να διαθέσετε το ακίνητό σας, φροντίζουμε να σας βρούμε αυτό που ψάχνετε στην πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Εφόσον η επιχείρησή σας έχει ανάγκη να μεταφέρει, να αποθηκεύσει, να κάνει διαλογή των εμπορευμάτων και των προϊόντων της και στην συνέχεια να τιμολογήσει και να αποστείλει τις παραγγελίες στους τελικούς πελάτες παραλήπτες, τότε έχουμε την καλύτερη λύση, μέσω εταιρείας Logistics, η οποία θα αναλάβει όλες τις εργασίες που προαναφέραμε (παραλαβή – εκτελωνισμό – φύλαξη – ασφάλιση – διαλογή – προετοιμασία – αποστολή – παράδοση) και μάλιστα με το χαμηλότερο κόστος και την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Σχετικά με τις Οδικές Μεταφορές, παρέχουμε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών κάθε είδους σε πολύ προσιτές τιμές μέσω συνεργατών μας (μεταφορικές εταιρείες) για να παραδώσει τα προϊόντα σας στους τελικούς πελάτες – παραλήπτες, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ικανοποίηση αυτών, στον ταχύτερο χρόνο και με το ελάχιστο κόστος. Με το άρτια οργανωμένο δίκτυο μας παρέχουμε υπηρεσίες σε οποιοδήποτε σημείο. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε με ένα e-mail την παραγγελία που θέλετε να εκτελέσουμε.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με