Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Φορολογικές Δηλώσεις 2023

Εξασφάλιση Φορολογικού Χρήματος
 

Στην φετινή περίοδο υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων 2023 στην Ελλάδα,  η εταιρεία Epidosis σας προσφέρει Υπηρεσίες Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού και σας προστατεύει από μεγάλους φόρους και επιβαρύνσεις.


Η έννοια του Παγκόσμιου Εισοδήματος και η Φορολόγησή του στην Χώρα που είστε Φορολογικοί Κάτοικοι απαιτεί (πλέον) πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και Ειδικές Γνώσεις στην Φορολογία μεταξύ της Ελλάδαςκαι Κρατών του Εξωτερικού.

 

Ταυτόχρονα η φορολόγηση των ακινήτων, η εξασφάλιση του φορολογικού χρήματος,
η αντιμετώπιση των τεκμηρίων, ο εξορθολογισμός των επιβαρύνσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς και η επιδοματική πολιτική του κράτους στους φορολογούμενους αποτελούν σημεία υψηλής γνώσης και κατάρτισης των στελεχών της Epidosis.Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε στην διάθεση σας για να αναλάβουμε την σύνταξη και υποβολή της φετινής Φορολογικής σας Δήλωσης (2023) στην Ελλάδα, με τα έμπειρα στελέχη του λογιστηρίου μας.


Από εσάς περιμένουμε να μας αποστείλετε με e-mail
τους κωδικούς TAXIS στην Ελλάδα:


• Username
• Password
 
Έτσι ώστε να προβούμε σε μία χαρτογράφηση και προετοιμασία του φορολογικού πλάνου για την αντιμετώπιση των φόρων της χρήσης 2022.
 
Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού όπου θα σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί η συνάντηση με έναν Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική