Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Συμβουλές για Αύξηση ρευστότητας

Εδώ και πολλά χρόνια, ένα βασικό πρόβλημα για τις επιχειρήσεις της χώρας μας είναι ο χαμηλός δείκτης ρευστότητας και ταυτόχρονα η δυσκολία πρόσβασης σε χρηματοδότηση από το τραπεζικό σύστημα, με βιώσιμους και ανταγωνιστικούς όρους.

 

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης.

 

Ενόψει των επικείμενων εκλογών, η συνεργασία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με τους φορείς του Ελληνικού Δημοσίου ή με επιχ/σεις που συνεργάζονται με το Ελληνικό Δημόσιο, πιθανότατα έχει δημιουργήσει δυσκολία στην ρευστότητα τους.

 

Έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση πληρωμών σε δαπάνες, που αφορούν τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Κράτους και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που μπορεί να πάρει μια επιχείρηση ώστε να αυξήσει γρήγορα και με ασφάλεια την ρευστότητα της, είναι το να επενδύσει σε ποιοτική συμβουλευτική υποστήριξη.

 

 

Η ομάδα της EPIDOSIS και τα έμπειρα στελέχη της εξασφαλίζουν, σε κάθε σύγχρονο επιχειρηματία, ποιοτική συμβουλευτική υποστήριξη.

Η λύση στο πρόβλημα ρευστότητας της επιχ/σης :

 
Είναι το FACTORING!!
 

To Factoring είναι μία εναλλακτική μορφή χρηματοδότησης που συμπληρώνει τον παραδοσιακό δανεισμό, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες πωλούν αγαθά και προσφέρουν υπηρεσίες με βραχυπρόθεσμη πίστωση σε πελάτες με επαναληπτική κατά κανόνα αγοραστική συμπεριφορά, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Γιατί FACTORING;

Με την πρακτική αυτή επιλύονται σημαντικά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως:

  • η έλλειψη ρευστότητας
  • το υψηλό κόστος διαχείρισης/ είσπραξης απαιτήσεων και
  • ο αυξανόμενος κίνδυνος επισφαλειών


Αν ενδιαφέρεστε για οιανδήποτε πληροφορία για το FACTORING για να έχετε κορυφαία ποιότητα υποστήριξης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, το φιλικό και εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Όλη η ομάδα της EPIDOSIS βρίσκεται στη διάθεσή σας .

 

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού όπου θα σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί η συνάντηση με έναν Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Νέων & Υπό Σύσταση Μεγάλων Επιχειρήσεων

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027 η εν λόγω δράση συνολικού ύψους

Blog

«Ενίσχυση Επενδυτικών Σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων Υφιστάμενων Μεγάλων Επιχειρήσεων που υλοποιούνται στις ηπειρωτικές περιοχές ΕΣΔΙΜ

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΕ) 2021/1056 για τη θέσπιση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης» του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» ΕΣΠΑ 2021-2027, η εν λόγω δράση συνολικού