Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Expand Your Business in Cyprus EPIDOSIS / The Accounting Experts


Ο Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός χρειάζεται Εξειδικευμένο Φορολογικό Σύμβουλο

Η εταιρεία EPIDOSIS  έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κύπρο  σε μία ισότιμη μάχη των επιχειρηματιών με το κράτος, δίνοντας την δυνατότητα στους Σύγχρονους Επιχειρηματίες να Οραματίζονται Ξανά το Growth Plan της επιχείρησης τους.

 

Μία εξαιρετική ευκαιρία για μία νέα κερδοφόρα αρχή!  Μέσω της Κυπριακής Εταιρείας,

σας δίνεται η δυνατότητα να εισχωρήσετε στην Διεθνή Αγορά, να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να αποταμιεύσετε χρήματα στην τράπεζα που θα προκύπτουν από τα κέρδη σας, να απολαύσετε την δική σας οικονομική ελευθερία!

 

Απαιτείται Διοικητική Απόφαση ενός CEO που ξέρει τι χρειάζεται για να ξεχωρίσει στον Ανταγωνισμό και να απολαύσει όλα τα οφέλη του κόπου, του ρίσκου και της αγωνίας που εμπεριέχει το επιχειρείν!

 

Συχνά δεχόμαστε ερωτήματα απο τους Decision Makers και τους Στενούς Συνεργάτες τους, καθώς το άγνωστο γίνεται γνωστό όταν έχει Σύμμαχο την εταιρία EPIDOSIS όπου έχει οδηγήσει εκατοντάδες επιχειρηματίες στην επιτυχία!

 

Παραθέτουμε ορισμένες Ερωτήσεις – Απαντήσεις για τις Κυπριακές εταιρείες παρακάτω που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

 

 

Είναι νόμιμο να έχω Κυπριακή  εταιρεία και να μένω στην Ελλάδα?

Είναι απόλυτα νόμιμο να έχετε την εταιρεία σας στην Κύπρο και να μένετε στην Ελλαδα ή σε όποια άλλη χώρα του κόσμου θέλετε. Υπάρχουν Κανόνες που βασίζονται στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί άσκησης Επαγγέλματος σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από Ευρωπαίους Πολίτες (EU CITIZENS).

 

Στην EPIDOSIS ασχολούμαστε με τον Εξατομικευμένο Φοροσχεδιασμό (Tax Planning)

της Ευρωπαϊκής Εταιρείας σας στην Κύπρο, απολύτως νόμιμα και με ασφάλεια για να είστε σωστοί απέναντι στο Ελληνικό και στο Κυπριακό κράτος.

 

Είμαστε Ειδικοί στην Νομοθεσία της Ελλάδας και της Κύπρου κάνοντας χρήση της  Σύμβασης Αποφυγής Διπλής Φορολογίας , ώστε να κερδισετε τα μεγιστα και να αξιοποιησετε τα οφελη των 2 κρατων αυξανοντας κατα πολυ τα καθαρα σας κερδη, μεγαλώνοντας την εταιρεια σας και αποταμιεύοντας χρήματα. 

 

Χρειάζεται να μισθώσω κάποιο γραφείο?

Στην Κύπρο σχεδόν όλες οι εταιρείες (βάσει νονού) έχουν ως  έδρα τις Λογιστικές Εταιρίες (Tax Address) όπως τα γραφεία της EPIDOSIS στην καρδιά της Λευκωσίας.

 

Για να ενισχύσετε την Υπόσταση της εταιρίας σας (Substance) έχουμε  συνεργασία με Business Offices που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας

 

Ποιό είναι το συνολικό κόστος ίδρυσης μιας εταιρείας στην Κύπρο?

Σε αντίθεση με όσα μπορεί να ακούτε ή να διαβάζετε στο διαδίκτυο, το πραγματικό κόστος ίδρυσης της εταιρείας κυμαίνεται στα 1200 ευρώ. Η τήρηση των βιβλίων είναι αντίστοιχη με τα βιβλία Γ κατηγορίας, και τα κόστη συντήρησης μιας Κυπριακής εταιρείας (LTD) είναι ελάχιστα σε σχέση με την αντίστοιχη ελληνική επιχείρηση (ΙΚΕ).

 

Για μια εταιρεία με κανονική κίνηση το λογιστικό κόστος κυμαίνεται στα  150 ευρώ τον μήνα. Ταυτόχρονα απο 01.01.2023 έχει καταργηθεί η υποχρέωση των Nominee Services (Υπηρεσίες Εμπιστευματοδόχων) οπότε εξασφαλίζεται σημαντικό διοικητικό κόστος (Υπηρεσίες Shareholders & Directors).

 

Ποιές είναι οι παροχές της EPIDOSIS?

Στην EPIDOSIS σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να ιδρυθεί και να λειτουργήσει η Κυπριακή σας εταιρεία. Την εγγραφή της εταιρείας σας, την μηνιαία λογιστική υποστήριξη, την οργάνωση των αρχείων της επιχείρησης σας, μέσω Tax Wallet, την επεξεργασία και την υποβολή των ισολογισμών, βοήθεια στην οικονομική διαχείριση και σχεδιασμός του φορολογικού σας πλάνου, μέσω εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού. Καλύπτουμε όλες τις μικρές ή μεγάλες οικονομικές ανάγκες της εταιρείας σας.

 

 

 

Πώς ξεκινάω?

Μετά το πρώτο δωρεάν ραντεβού, όπου σχεδιάζουμε το δικό σας μοντέλο, μας στέλνετε τα έντυπα και τα δικαιολογητικά και σε 10 μέρες έχετε τη δική σας Ευρωπαϊκή Κυπριακή εταιρεία. Ακολουθεί  το welcome pack από την project manager σας (το άτομο που είναι υπευθυνο για την σύσταση της εταιρεία σας).

 

Στην συνέχεια σας αναλαμβάνει η Senior Accountant ώστε να σας κατατοπίσει για όλα τα θέματα, σε ένα Φορολογικό Σεμινάριο για Κυπριακές Εταιρίες, ξεκινώντας από τα απλά και καθημερινά, όπως το πως εκδίδεται τα τιμολόγια σας, μέχρι τα έξοδα που μπορούν να δικαιολογηθούν, εκπιπτόμενες και μη εκπιπτόμενες δαπάνες, τις συμβάσεις με τους πελάτες σας, αλλά και το φορολογικό χρονοδιάγραμμα της εταιρείας σας.

 

Πόσες μέρες χρειάζονται?

Μόλις 10 ημέρες για την ίδρυση και το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού, την χρεωστική κάρτα για το ΑΤΜ, την ένταξη μέσα στο VIES Μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε να τιμολογείτε αυξάνοντας τα καθαρά σας έσοδα και μειώνοντας τη φορολογία.

Η Κυπριακή σας εταιρεία βασίζεται στο Αγγλικό Δίκαιο, δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στην υπογραφή Διεθνών Συμβάσεων.

 

Η EPIDOSIS – Expand Your Business, στέκεται   στο πλευρό σας, παρέχοντας άριστες συμβουλευτικές και λογιστικές υπηρεσίες. Μέσα από την προσωπική και καθημερινή επαφή μαζί σας, αντιληφθήκαμε ότι οι ανάγκες των πελατών σας, είναι και δικές μας ανάγκες, με κύριο μέλημα μας, την παροχή ιδανικών λύσεων για την ανάπτυξη κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

 

Με απλά λόγια το φορολογικό σύστημα της Κύπρου σου προσφέρει:

  • Χαμηλότερη φορολογία με μηδενικό συντελεστή ΦΠΑ σε συναλλαγές με τις επιχειρήσεις.
  • Περισσότερα καθαρά κέρδη και χαμηλότερα λειτουργικά κόστη για να μένουν περισσότερα χρήματα σε εσένα
  • Μείωση επιχειρηματικού ρίσκου με επιπλέον ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα.
  • Περισσότερες ευκαιρίες σε μια νέα Διεθνή αγορά, με ενίσχυση των εξαγωγών και διεύρυνση του πελατολογίου ποιοτικά και ποσοτικά
  • Η Κυπριακή σας εταιρία βασίζεται στο Αγγλικό Δίκαιο, δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στην υπογραφή Διεθνών Συμβάσεων 
  • Νέα επαγγελματική αρχή για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ξεκινήσουν στην Ελλάδα με τις μηνιαίες υποχρεωτικές εισφορές και τα υπέρογκα φορολογικά κόστη

H εταιρεία ΕPIDOSIS συνεχίζει να στηρίζει την Ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με σύγχρονα εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Τα έμπειρα στελέχη μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουν λεπτομερώς για τις διαδικασίες αλλά και να συζητήσουμε τα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σε σχέση με τις Χρηματοδοτήσεις.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

 

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον