Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Eurostat: H Βουλγαρία διαθέτει τις χαμηλότερες τιμές στην ΕΕ

Eurostat –  Βουλγαρία

Είναι αξιοσημείωτο το χάσμα στις τιμές καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών στις μεμονωμένες χώρες μέλη της ΕΕ το 2019, με τη Δανία να έχει το υψηλότερο επίπεδο τιμών και τη Βουλγαρία – το χαμηλότερο, δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat.

Οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών στη Δανία ήταν 141% του μέσου όρου της ΕΕ και στη Βουλγαρία – 53%. Το αλκοόλ και ο καπνός είναι φθηνότεροι στη Βουλγαρία (62% του μέσου όρου της ΕΕ). Τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στη Βουλγαρία είναι τα φθηνότερα (45%), όπως και τα ρούχα – 79% του μέσου όρου της ΕΕ, σε σύγκριση με το 132% στη Δανία. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, είναι το 92% του μέσου όρου της ΕΕ.

Πηγή: novinite.com

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική