Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Εταιρεία στην Βουλγαρία – Τι μου παρέχει η Epidosis;

Εταιρεία στην Βουλγαρία

Η εταιρεία EpidosisBG – Business Consultants σας παρέχει υπηρεσίες Φορολογικής και Λογιστικής υποστήριξης αλλά και Φοροσχεδιασμού για την επιχείρηση που σκοπεύετε να ιδρύσετε ή έχετε ήδη ιδρύσει στην Βουλγαρία.

Το Νομικό τμήμα της εταιρείας μας με τους έμπειρους δικηγόρους μας, αναλαμβάνουν να σας εκπροσωπήσουν σε όλες τις δικαστικές υποθέσεις που θα τους αναθέσετε. Πέρα από την νομική σύσταση της εταιρείας σας, αναλαμβάνουν την σύνταξη όλων των εμπορικών συμβάσεων καθώς και των λοιπών νομικών θεμάτων που θα προκύψουν κατά την λειτουργία της εταιρείας σας. Παράλληλα, το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών Συμβολαιογράφων που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες επικύρωσης των παραπάνω νομικών θεμάτων (μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων, μεταβίβαση κυριότητας οχημάτων, επικύρωσης πληρεξουσίων κλπ).

Ασφαλιστική Κάλυψη

Όσον αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη που θα χρειαστείτε στη χώρα της Βουλγαρίας, σας παρέχουμε μέσω συνεργατών μας (ασφαλιστικές εταιρείες) πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεών σας ασφαλίζοντας κτίρια, εξοπλισμό, μηχανήματα, εμπορεύματα κλπ., με ένα πλήθος παροχών που οργανώνονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την επιχείρησή σας. Μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής των κινδύνων που θέλετε να καλύψετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Όσο για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, η συνεργασία μας με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σας εξασφαλίζει έναντι πάντως κινδύνου με προνομιακές τιμές.

Παροχές

 • Λογιστική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη μας, στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Sofia και Petrich
 • Φοροσχεδιασμός, βασιζόμενοι στην συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, ακολουθώντας τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, με κύριο μέλημα την ασφαλή και σταθερή φορολόγηση και όχι φοροδιαφυγή
 • Τήρηση και παρακολούθηση των λογιστικών βιβλίων της εταιρείας
 • Εκπαίδευση – κατάρτιση των στελεχών σας για την ορθή έκδοση των τιμολογίων – παραστατικών που θα εκδίδει η εταιρεία σας
 • Υποβολή όλων των φορολογικών δηλώσεων στην αρμόδια οικονομική υπηρεσία
 • Πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος, όλων των φόρων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της χρήσης
 • Άμεση παρακολούθηση και ενημέρωση (στα Ελληνικά) για τα φορολογικά αποτελέσματα που προκύπτουν, καθώς και συμβουλές για την αντιμετώπισή τους
 • Πραγματική έδρα στην Βουλγαρία (Substance) και όχι εικονική (μόνο τα τιμολόγια και οι σφραγίδες), σε κτιριακές εγκαταστάσεις με συνδέσεις σε παρόχους (λογαριασμοί ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, Internet)
 • Τεκμηρίωση της πραγματικής άσκησης διοίκησης (τόπος υπογραφής συμβάσεων και πρακτικών εταιρείας) από την Σόφια
 • Λήψη αποφάσεων από την Βουλγαρία και όχι από την Ελλάδα, καθώς εκεί βρίσκεται ο τόπος συνεδρίασης του Δ.Σ.
 • Απασχόληση προσωπικού στην εταιρεία σας (γραμματειακή υποστήριξη, πωλητές, οδηγοί) με ασφάλιση στην Βουλγαρία
 • Οικονομικά στοιχεία της εταιρείας (κύκλος εργασιών, κέρδη, πληρωμές μέσω τραπεζικών εμβασμάτων) έτσι ώστε να αποδεικνύεται η ενεργοποίηση και όχι η αδράνεια της εταιρείας σας.
 • Μηχανογράφηση

Πρέπει να αναλάβω την έρευνα αγοράς της εταιρίας;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Στα πλαίσια της υπηρεσίας μας για έρευνας αγοράς, αναλαμβάνουμε να ψάξουμε για λογαριασμό σας, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται σε όλη την χώρα, στις χαμηλότερες τιμές με την καλύτερη ποιότητα. Αναλαμβάνουμε την έρευνα αγοράς για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει ώστε να βρούμε την πιο συμφέρουσα τιμή στη Βουλγάρικη αγορά, καθώς επίσης να μεσολαβήσουμε για την διεκπεραίωση της αγοράς.

Παράλληλα από την εξατομικευμένη συμβουλευτική και τον φοροσχεδιασμό η εταιρεία μας αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις δικές του ανάγκες. Τι να περιμένετε από την Epidosis:

 • Εξειδίκευση – Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται με βάση τις πραγματικές του ανάγκες.
 • Σοβαρή αντιμετώπιση – Η εμπειρία μας στον χώρο, η παρουσία μας στην Βουλγαρία με κεντρικά γραφεία στην Σόφια και υποκατάστημα στο Petrich και το εύρος του πελατολογίου μας, είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα στην αγορά που κινούμαστε.
 • Επίλυση δύσκολων θεμάτων – Η μεγάλη μας εμπειρία στην διαχείριση σύνθετων προβλημάτων και η επίλυση τους είναι η ειδικότητά μας.
 • Τεχνογνωσία – Η άριστη γνώση της Ελληνικής και της Βουλγάρικης Νομοθεσίας, μας καθιστά ειδικούς στον φοροσχεδιασμό των επιχειρήσεων σας, επειδή οι πελάτες μας είναι κυρίως Έλληνες Υπήκοοι.
 • Αποφυγή Διπλής Φορολογίας: Ο σχεδιασμός της νέας ή υφιστάμενης επιχείρησης σας στη Βουλγαρία γίνεται με προσοχή και με διερεύνηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στην Ελλάδα.
 • Εξασφάλιση Μόνιμης Κατοικίας στην Βουλγαρία, αποδεδειγμένα με τα απαραίτητα νόμιμα δικαιολογητικά.
 • Ορθή Τιμολόγηση – Εξασφαλίζουμε την ορθή τιμολόγηση αλλά πάντα με την κατάλληλη δρομολόγηση (CMR- PackingList-Αποθήκευση Logistics).

Πραγματική έδρα ή μόνο στα χαρτιά;

Η Epidosis συνεργάζεται αποκλειστικά με υπαρκτές εταιρείες, με φορολογική έδρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ κατέχει πολυετή εμπειρία σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Βουλγαρία. Η δυναμική της παρουσία σε Sofia και Petrich, εξασφαλίζει για τους συνεργάτες της τους ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους, για ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία:

 • 3PL Logistic στη Sofia (0,30€ η παλέτα/ανά ημέρα)
 • Φυσική Έδρα (Sofia/Petrich) με γραφείο πλήρως εξοπλισμένο (τηλεφωνικό κέντρο, pc, printer, scanner, wifi), Γραμματειακή Υποστήριξη, Meeting room (50€/μήνα)
 • Κάρτα Παραμονής και Εργασίας Ευρωπαίου Πολίτη.
 • Μόνιμη κατοικία σε διαμέρισμα στην Βουλγαρία (από 30€/μήνα)
 • Έκδοση παραστατικών (E-Invoices & E-Contracts) από πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης στα Αγγλικά – Βουλγαρικά

H Epidosis παρέχει εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό σε εταιρείες στη Βουλγαρία με ένα σύνολο από βασικές και συμπληρωματικές υπηρεσίες και στεγασμένα γραφεία με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον