EPSILON Smart ο έξυπνος τρόπος ηλεκτρονικής τιμολόγησης και για τις εταιρίες της Βουλγαρίας

EpsilonSmartImage_4039d06d4ae881881aaba93423082f39

EPSILON Smart

Σύμφωνα με την Βουλγαρική νομοθεσία, όπως απο 1/12021 και στην Ελλάδα, κάθε εταιρία θα πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Συνεπώς εάν η εταιρία σας δεν διαθέτει τέτοιο σύστημα, θα πρέπει να το προμηθευτεί άμεσα, για να εναρμονιστεί με τους κανόνες της χώρας της Βουλγαρίας.

Η EPIDOSIS, μπορεί να σας προτείνει τη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης  EPSILON SMART, της EPSILON NET, η οποία είναι απόλυτα συμβατή με τις απαιτήσεις της Βουλγαρίας αλλά φυσικά και της Ελλάδας.

 

Τι προτείνει η EPIDOSIS;

Μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας επισημοποιείται το 2020 καθώς η EPIDOSIS ανακηρύσσεται επίσημος Accounting Partner της EPSILON NET της κορυφαίας εταιρίας πληροφορικής με ειδίκευση στα λογιστικά και HR προγράμματα καθώς και στα συστήματα εμπορικής διαχείρισης.

Το EPSILON Smart αποτελεί την καλύτερη και αρτιότερη πρόταση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης της αγοράς. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που απελευθερώνει τις δυνατότητες κάθε εταιρίας σε ένα εύχρηστο και πρακτικό διαχειριστικό περιβάλλον.

EPSILON SMART – ο νέος τρόπος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
Με την εφαρμογή ο επιχειρηματίας δημιουργεί εύκολα και άμεσα τα νέα ηλεκτρονικά τιμολόγια και πραγματοποιεί τις αποστολές μέσω email. Παράλληλα, Συνδέει την επιχείρησή με το Λογιστικό τμήμα της EPIDOSIS αυτόματα πληροφόρηση για όλα τα δεδομένα που επιλέγονται.

Σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA
Για όλα τα εκδιδόμενα παραστατικά, υπάρχει απευθείας σύνδεση της εφαρμογής με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA (Digital Accounting and Tax Application) για την άμεση αποστολή τους, με την αξιοπιστία και την εγγύηση της EPSILON NET.

Άμεση εκκίνηση και τιμολόγηση από παντού
Η εκκίνηση είναι άμεση και το πρώτο τιμολόγιο μπορεί να εκδοθεί με δύο απλά κλικ. Παράλληλα, η διαχείριση του είναι πανεύκολη καθώς η εφαρμογή γίνεται σε ένα σύγχρονο Web περιβάλλον, από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, laptop, tablet, smartphone) και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, i/OS, Android) χωρίς κόστη παραμετροποίησης, χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις και με δυνατότητα μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για ακόμη καλύτερο έλεγχο.

Όλα στο Cloud
Οργάνωση και ασφάλεια στο Cloud με πρόσβαση από τον Η/Υ σας, το smartphone ή το tablet, όπου κι αν βρίσκεστε, με την αξιοπιστία που προσφέρει το Microsoft Azure που εκτείνεται σε 17 data centers στρατηγικά τοποθετημένα ανά την υφήλιο, προσφέροντας 99,9% και διαθεσιμότητα 24/7.

Epsilon Smart Epidosis 2

Είμαστε η EPIDOSIS
Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Επιπλέον με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, είναι σε θέση να αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σας και να την οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή. Η αποστολή της εταιρίας μας είναι να συνδράμουμε σε κάθε νευραλγική πτυχή της εταιρίας προκειμένου ο κάθε επιχειρηματίας να επενδύει το χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη.
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για ένα δωρεάν ραντεβού στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ή απομακρυσμένα για να μιλήσουμε για το επιχειρηματικό σας πλάνο και πώς μπορούμε με σίγουρα βήματα και απόλυτη εξειδίκευση να συμβάλουμε στην επαγγελματική σας επιτυχία.

Επικοινωνήσετε σήμερα άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ΕΔΩ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.