Χαρτογράφηση ΕΣΠΑ με την Epidosis ή…Αχαρτογράφητα Νερά!

design (1)

ΕΣΠΑ με την Epidosis

Όπως αναμένεται, η νέα προγραμματική περίοδος ΕΣΠΑ 2021-2027 θα αποτελέσει όαση για την ‘’πληγωμένη’’ ελληνική οικονομία, σε μια εποχή που οι οικονομικές συνέπειες του COVID υποχωρούν σταδιακά.

Επίκεντρο του νέου σχεδίου ανάπτυξης είναι η κατανομή των 72 δις στην ελληνική αγορά, σε τομείς που σχετίζονται άμεσα με την αναβάθμιση και την αύξηση της παραγωγικότητας του ελληνικού επιχειρείν.

Για να «ξεκλειδώσουν», όμως, οι πόροι αυτοί, απαιτείται ο σχεδιασμός και η εφαρμογή μίας έξυπνης στρατηγικής, που θα εστιάζει στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων ενός επιχειρηματικού πλάνου.

Στην Εpidosis υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις που τολμούν να αναπτυχθούν ή προσπαθούν να επιβιώσουν.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου και ενσωματώνοντας την πολυετή εμπειρία των σύμβουλων μας,  η EPIDOSIS και συγκεκριμένα, το τμήμα των Επενδυτικών Προγραμμάτων, δίνει έμφαση στη Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των Ελληνικών υφιστάμενων & υπό σύσταση– και όχι μόνο – επιχειρήσεων.

Το μέλλον σας. Η αποστολή μας.

Απαραίτητη διαδικασία αποτελεί η χαρτογράφηση των επιχειρήσεων, καθώς βοηθά τους επιχειρηματίες να έχουν την πλήρη εικόνα της εταιρείας τους, την ερμηνεία των οικονομικών τους στοιχείων στη «γλώσσα» των επιδοτήσεων, αλλά και την τελική αξιολόγηση τους.

Έπειτα από μια εκτεταμένη ανάλυση των αναγκών των επιχειρήσεων, ως προς την δημιουργία ενός ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, η επιχείρηση «καταστρώνει» τα μακροχρόνια σχέδια της που οδηγούν στην σωστή και αλματώδη ανάπτυξή τους.

Η διαδικασία χαρτογράφησης της Epidosis έχει ως αποτέλεσμα την εύρεση των επενδυτικών προγραμμάτων, μαζί και με άλλες μορφές ενισχύσεων, που θα ταιριάζουν απόλυτα στην εταιρεία σας και θα αποτελέσουν το κλειδί για την επίτευξη των στόχων σας.

Η Epidosis δεν αποτελεί ένα μέσο που θα πετύχει απλά την επιδότηση της επιχείρησης σας, αλλά θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της.

Stop thinking, Start dreaming!

Ήρθε η στιγμή να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, κλείνοντας άμεσα το ραντεβού σας, τηλεφωνικά στο 2310 477 725 ή στο 210 220 6611, είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας HERE.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
privacy preferences
When you visit our website, information may be stored by your browser for various services, usually in the form of cookies. Here you can change your privacy settings. Please be aware that blocking some cookies may result in reduced functionality of the website.