Σημαντική Διευκρίνηση: ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε Έλληνες Ιδιοκτήτες να Ιδρύσουν Εταιρεία στην Βουλγαρία!

2_a6cd22e01c0fcaaad9d7476a1b453124

ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε Έλληνες Ιδιοκτήτες να Ιδρύσουν Εταιρεία στην Βουλγαρία

Τα τελευταία χρόνια ακούγονται διάφορα σχετικά με τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της Βουλγαρίας, ώστε να εντοπιστούν (καταρχήν) και να τιμωρηθούν (με εξοντωτικά πρόστιμα) Έλληνες Επιχειρηματίες που έχουν ιδρύσει εταιρεία στην Βουλγαρία, με σύμμαχο τις Τράπεζες οι οποίες θα ανταλλάσσουν (πλέον) στοιχεία απευθείας από την Διατραπεζική Επιτροπή στο αντίστοιχο Υπουργείο Οικονομικών.

Με άλλα λόγια, δεν άλλαξε τίποτα, απλά το πλαίσιο και οι κανόνες νόμιμης λειτουργίας μιας Βουλγαρικής Εταιρίας έγιναν πιο αυστηρά και αναζητείται η ροή του χρήματος. Εξάλλου, αρκετά Λογιστικά Γραφεία (Βούλγαροι αλλά και Έλληνες Λογιστές) στην Βουλγαρία υιοθετούν την άποψη  «Στην Βουλγαρία όλα γίνονται» στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν πελάτες.

Στην πράξη όμως, ανακαλύπτουν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι ο Φοροσχεδιασμός, καθώς η επιστημονική επάρκεια και λογιστική γνώση ήταν ανύπαρκτη στους συνεργάτες που στηρίχθηκαν.

Στην εταιρεία Epidosis λέμε πάντα την αλήθεια με γνώμονα να γνωρίζετε τις ενέργειες που επιτρέπονται, αλλά ακόμα και αυτές που δεν επιτρέπεται να γίνουν, καθώς θέλουμε να σας προφυλάξουμε και να διασφαλίσουμε ότι το φθηνό δεν θα σας βγει ακριβό σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο!

Η Βουλγαρία είναι ο Μεγαλύτερος Φορολογικός Παράδεισος της Ευρώπης (βρίσκεται σε φορολογικό προνομιακό καθεστώς – Flat Tax 10%) και το πιο Σταθερό Φορολογικό Περιβάλλον της Ευρώπης (2007 – 2021, 14χρόνια χωρίς μεταβολές).

Η διαδικασία σύστασης είναι γρήγορη και απλή για όλους τους επιχειρηματίες.

Συνεπώς, μπορείτε να αποκτήσετε μια Παγκόσμια Εταιρεία, που θα διέπεται από τους Κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα σας δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε από την Βουλγαρία σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε λοιπόν να αποκτήσετε αυτή την σχέση εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με την σύσταση μιας Βουλγάρικης Εταιρείας με ελληνικό ΑΦΜ,  σας προτρέπουμε να κλείσετε άμεσα μία συνάντηση με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο για Φοροσχεδιασμό της επιχείρησης σας, στα γραφεία μας σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα.

Επικοινωνήστε σήμερα άμεσα με την έμπειρη ομάδα της Epidosis στο 2310 477725 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας HERE.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
privacy preferences
When you visit our website, information may be stored by your browser for various services, usually in the form of cookies. Here you can change your privacy settings. Please be aware that blocking some cookies may result in reduced functionality of the website.