Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός – Πόσο απαραίτητος είναι σε έναν επιχειρηματία

forosxediasmos blog

Η «καρδιά» μιας επιχείρησης είναι το οικονομικό της τμήμα. Και ως ζωτικό όργανο πρέπει να δουλεύει με σταθερούς ρυθμούς και πλήρως ενημερωμένο, ώστε να εξασφαλίζει στην επιχείρηση αύξηση των αποτελεσμάτων της προς όφελος τόσο της ίδιας, όσο και των πελατών της, των εργαζομένων και γενικότερα της οικονομίας.

Ένας σωστός φορολογικός σχεδιασμός στην οικονομική διεύθυνση μιας εταιρείας είναι απαραίτητος ώστε να αποφεύγονται οι φορολογικοί κίνδυνοι και να λαμβάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια από τις φορολογικές προοπτικές μέσα πάντα στα πλαίσια του νόμου.

Με τη δαιδαλώδη ελληνική φορολογία και τους ταχύτατους ρυθμούς που αυτή αλλάζει, τα συνεχή φορολογικά μέτρα που επιβάλλονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στις επιχειρήσεις, τα προβλήματα που προκύπτουν από την ατελείωτη γραφειοκρατία και το δυσκίνητο κρατικό μηχανισμό, ο αξιόπιστος φορολογικός σύμβουλος της Epidosis είναι πάντα απαραίτητος σε μια επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της.

Το ελληνικό φορολογικό σύστημα, ωστόσο, δεν «ταλαιπωρεί» μόνο τις επιχειρήσεις. Οι συνεχείς αλλαγές που εφαρμόζονται από την πολιτεία στη φορολογία του εισοδήματος των ιδιωτών και οι δυσβάσταχτοι και άδικοι (συχνά) φόροι, καθιστούν την παρουσία του φορολογικού συμβούλου της Epidosis απαραίτητη και για κάθε απλό πολίτη που πληρώνει φόρους. Καθώς είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις συνεχείς αλλαγές και να εκπληρώνετε σωστά τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, οι υποδείξεις ενός φορολογικού συμβούλου μπορεί να αποδειχτούν πραγματικά πολύτιμες σε πολλές περιπτώσεις, εξοικονομώντας σας χρόνο, κόπο και χρήμα.

Ένας φορολογικός σύμβουλος, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, μπορεί να κάνει το φόρο να λειτουργήσει υπέρ σας!

Η μεγάλη εξειδίκευση μας στον φοροσχεδιασμό μας επιτρέπει να παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε πτυχή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Εμπιστευτείτε τους Οικονομικούς Συμβούλους της Epidosis και ζητήστε άμεσα μία συνάντηση στα γραφεία μας στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη, και θα προσαρμόσουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας πάνω στις ανάγκες τις δικής σας επιχείρησης και θα υλοποιήσουμε την κατάλληλη στρατηγική.

Επικοινωνήσετε άμεσα με την έμπειρη ομάδα της EPIDOSIS στο 2310 477725 & 210 726 4080 ή κλείστε ραντεβού παρακάτω.

Ανώνυμο 200 × 40 px 80 × 40 px 1

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.