Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Εξασφαλίστε τα νομικά δικαιώματα της εταιρείας σας σε κάθε επιχειρηματικό σας βήμα!

Εξασφαλίστε τα νομικά δικαιώματα της εταιρείας σας σε κάθε επιχειρηματικό σας βήμα!

Το σύγχρονο εμπορικό και επιχειρηματικό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από έντονη μεταβλητότητα, προκλήσεις και αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι συνεχόμενες διαφοροποιήσεις του οικονομικού και επιχειρηματικού πλαισίου επηρεάζουν άμεσα τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες καθιστώντας επιτακτική την υποστήριξη μέσω νομικής εκπροσώπησης και συμβουλευτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε χώρα επιλέξετε να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Η EPIDOSIS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξηςμε συνέπεια και αποτελεσματικότητα τόσο στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας όσο και στην Κύπρο, στην Βουλγαρία και στην Πολωνία.

Με την εξειδικευμένη νομική γνώση που διαθέτουμε, μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο νομικών υπηρεσιών με συνέπεια λόγου και έργου. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε νομική πρόκληση που θα προκύψει τόσο εντός των συνόρων, όσο και εκτός αυτών.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στην εξασφάλιση και κατοχύρωση των νομικών δικαιωμάτων σας που θα καλύψουν κάθε πτυχή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας από την ίδρυση και την καθημερινή λειτουργία μέχρι την ανάπτυξη της εταιρείας σας στις νέες χώρες και αγορές.

Νομική Υποστήριξη σε Επιχειρήσεις & Ιδιώτες

  • Διεκδίκηση αποζημιώσεων και ληξιπρόθεσμων οφειλών
  • Σύνταξη των απαραίτητων νομικών εγγράφων που αφορούν την διαδικασία σύστασης και μετατροπής μιας εταιρείας, στο πλαίσιο συγχώνευσης, ενοποίησης, διαχωρισμού και διαίρεσης
  • Νομική προστασία εργατικών διαφορών, επαγγελματικής στέγης και ασφαλιστικών ταμείων
  • Σχεδιασμός και ολοκλήρωση της διαδικασίας διάλυσης, εκκαθάρισης και πτώχευσης μίας εταιρίας
  • Γνωμοδότηση σε συμβολαιογραφικές πράξεις όπως μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων και κυριότητας οχημάτων, επικύρωση πληρεξούσιων κλπ.
  • Νομική προστασία από συναλλαγές με τράπεζες και δημόσιους φορείς
  • Παροχή συμβουλευτικής και νομικής υποστήριξης σε εταιρικές συμφωνίες και εμπορικές συμβάσεις
  • Σύνταξη της μελέτης GDPR

Είμαστε επαρκώς προετοιμασμένοι ώστε να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, έχοντας σε ετοιμότητα όλη την έμπειρη νομική ομάδα που θα σας οδηγήσει σε επιτυχία.

Για το λόγο αυτό, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στην Αθήνα (210 220 6611) και στην Θεσσαλονίκη (2310 477 725) για να συζητήσουμε για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, χωρίς να δαπανήσετε χρόνο σε νομικές διαδικασίες και υποθέσεις που θα προκύψουν τόσο κατά την ίδρυση όσο και την μετέπειτα εξέλιξη της εταιρείας σας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία EPIDOSIS, πατήστε εδώ.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι