Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Εικονικό Γραφείο στην Κύπρο – Πλεονεκτήματα

Εικονικό Γραφείο στην Κύπρο

Το εικονικό γραφείο είναι μία από τις νεότερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες που ζητούν οι ξένοι επενδυτές στην Κύπρο. Το εικονικό γραφείο συνδυάζει τη χρησιμότητα ενός παραδοσιακού χώρου και μιας διεύθυνσης που χρησιμοποιείται για διάφορες δραστηριότητες που δεν απαιτούν τη φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη. Τις περισσότερες φορές, το εικονικό γραφείο χρησιμοποιείται ως εγγεγραμμένη διεύθυνση κατά την εγκατάσταση μιας επιχείρησης στην Κύπρο. Η Epidosis, μέσα από το ευρύ δίκτυο επίσημων, εξωτερικών συνεργατών της   μπορεί να προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες εικονικού γραφείου και εταιρικής καταχώρησης σε κάθε τύπο κυπριακής εταιρείας.

 

Τα πλεονεκτήματα ενός εικονικού γραφείου έναντι του παραδοσιακού στην Κύπρο

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε ένα εικονικό γραφείο κατά τη δημιουργία μιας εταιρείας στην Κύπρο είναι ότι είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια εγγεγραμμένη διεύθυνση για την εταιρεία σας. Ωστόσο, ένα εικονικό γραφείο μπορεί επίσης να προσφέρει και άλλα οφέλη, μεταξύ των οποίων:

  1. το εικονικό γραφείο είναι η τέλεια λύση για μια μικρή επιχείρηση, όπως είναι η μονοπρόσωπη, όταν πρόκειται για την εκπλήρωση των νομικών απαιτήσεων που επιβάλλει το εμπορικό μητρώο
  2. το εικονικό γραφείο δεν απαιτεί την παρουσία του πελάτη, γεγονός που καθιστά ευκολότερη τη συντήρησή του
  3. όταν μιλάμε για συντήρηση, δεν υπάρχει κόστος που να σχετίζεται με τη συντήρηση ενός εικονικού γραφείου
  4. το εικονικό γραφείο βρίσκεται συνήθως σε επιχειρηματικό πάρκο που παρέχει επαγγελματική διεύθυνση
  5. το εικονικό γραφείο συνεπάγεται μειωμένο κόστος επιπλέον υπαλλήλων, όπως receptionist
  6. ευελιξία για όσους πάντοτε βρίσκονται σε κίνηση και χρειάζονται μόνιμη διεύθυνση όπου μπορούν να τους βρουν

Το εικονικό γραφείο στην Κύπρο είναι επίσης φθηνότερο από τη μίσθωση ενός παραδοσιακού χώρου.

 

Υπηρεσίες μίσθωσης εικονικών γραφείων στην Κύπρο

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα εικονικό γραφείο στην Κύπρο, όπου μπορείτε να πάρετε μια επώνυμη διεύθυνση με κύρος για την καταχώρηση της επιχείρησής σας, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα για ενοικίαση σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στην Κύπρο. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να ορίσετε την επαγγελματική σας διεύθυνση ως γραμματοκιβώτιο όπου μπορείτε να λαμβάνετε, να αποστέλλετε και να προωθείτε το ταχυδρομείο σας χωρίς τις επιπλοκές των ταχυδρομικών υπηρεσιών γραφείου. Μπορούμε να προσφέρουμε χώρους επαγγελματικών συναντήσεων και αίθουσες συνεδριάσεων όποτε χρειαστείτε. Στο πλήρες εικονικό γραφείο σας στην Κύπρο μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο για γρήγορη επικοινωνία, από εκτυπωτή φαξ-αντιγραφέα all-in-one και προηγμένα τηλεφωνικά μηχανήματα εξοπλισμένα με δυνατότητες συνδιάσκεψης και κλήσεις βίντεο.

Το εικονικό γραφείο ως εγγεγραμμένη έδρα εταιρείας στην Κύπρο

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, το εικονικό γραφείο αποτελεί συχνά την επιλογή των ξένων επενδυτών που ξεκινούν επιχειρήσεις στην Κύπρο. Ο εταιρικός νόμος στην Κύπρο απαιτεί από τις τοπικές εταιρείες να έχουν καταχωρισμένες διευθύνσεις στη χώρα, οι οποίες στην περίπτωση των τοπικών επενδυτών είναι ευκολότερο να βρεθούν. Ωστόσο, στην περίπτωση αλλοδαπών επιχειρηματιών, η εύρεση κατάλληλης διεύθυνσης που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου περί εταιρειών και εκείνων του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, μπορεί να είναι δύσκολη. Ένα εικονικό γραφείο σε μια κυπριακή πόλη μπορεί να είναι μια καλή λύση σε αυτή την περίπτωση.

 

Υπηρεσίες αίθουσας συνεδριάσεων σε εικονικό γραφείο της Κύπρου

Μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που συνδέεται με το εικονικό γραφείο στην Κύπρο είναι η δυνατότητα χρήσης σύγχρονων συνεδριακών χώρων για διάφορες συναντήσεις. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αίθουσα συνεδριάσεων για συνάντηση των μετόχων, για επαγγελματική διάσκεψη ή οποιαδήποτε άλλη εταιρική εκδήλωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε λίγες μέρες νωρίτερα.

Το εικονικό γραφείο είναι μία από τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρονται σε όσους έχουν επιχειρήσεις στην Κύπρο και σε όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται σε ένα εικονικό γραφείο, η Epidosis μπορεί να σας τις δώσει.

Φθηνότερο κόστος κατά την αγορά ενός εικονικού γραφείου στην Κύπρο

Το φθηνότερο κόστος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ξένοι και οι ντόπιοι επιχειρηματίες αποφασίζουν να αγοράσουν εικονικά γραφεία στην Κύπρο. Το κόστος αγοράς ενός εικονικού γραφείου είναι συχνά 20% έως 30% χαμηλότερο από το κόστος μίσθωσης. Όταν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα συντήρησης ενός παραδοσιακού χώρου γραφείων, αυτά μπορούν να αυξηθούν σημαντικά σε σύγκριση με τα έξοδα συντήρησης ενός κυπριακού εικονικού γραφείου που δεν υπάρχουν καν.

Άλλες πτυχές που θεωρούνται πλεονεκτήματα των εικονικών γραφείων στην Κύπρο είναι εκείνες της ευελιξίας σχετικά με την περίοδο κατά την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τέτοια υπηρεσία. Το εικονικό γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα μήνα έως ένα έτος, με την προϋπόθεση ότι οι όροι της σύμβασης μπορούν να αλλάξουν στην πορεία.

 

Χρειάζομαι τελικά ένα εικονικό γραφείο στην Κύπρο για την εταιρεία μου;

Το εικονικό γραφείο σας παρέχει υψηλές επαγγελματικές υπηρεσίες σε προσιτή τιμή. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την καλή φήμη του γραφείου σας χωρίς να έχετε στην κατοχή σας φυσικό γραφείο στην εγγεγραμμένη έδρα, ενώ οι πελάτες σας θα έχουν κατά νου την εικόνα ενός παραδοσιακού αριστοκρατικού γραφείου. Το εικονικό γραφείο στην Κύπρο θα σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να επεκταθείτε σε οποιαδήποτε πόλη επιθυμείτε χωρίς σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο. Η σημερινή τεχνολογία σας προσφέρει το πλεονέκτημα της φορητότητας σε όλο το εικονικό γραφείο και την ευελιξία επιλογής από πού θέλετε να εργαστείτε. Θα είστε σε θέση να συμβαδίσετε με τις τελευταίες τάσεις καθώς και η επιχειρηματική αγορά τείνει να κινηθεί προς το διαδικτυακό περιβάλλον.

Υποστηρίζουμε επίσης τους πελάτες μας, μέσα από το ευρύ δίκτυο επίσημων, εξωτερικών συνεργατών μας, στην ενοικίαση ενός πραγματικού γραφείου στην Κύπρο.

Προγραμματίστε άμεσα μια συνάντηση στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα και θα ετοιμάσουμε (χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση) ένα πλάνο με εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού που περιλαμβάνει την ενοικίαση εικονικού γραφείο στην Κύπρο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310415740 ή στο 2301477725 ή στην διεύθυνση marketing@epidosis.gr.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Newsletter

Υπ. Εσωτερικών: Ειδικές άδειες στο Δημόσιο για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις Ευρωεκλογές

Δημοσιεύθηκε η εγκύκλιος ΔΙΔΑΔ/Φ.69/255/οικ.9685/2024, με τίτλο: «Μη αναστολή υπηρεσιακών μεταβολών και χορήγησης κανονικών αδειών ενόψει των Ευρωεκλογών –Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».   Με