Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Do not let anyone block your vision

Do not let anyone block your vision

Στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα του επιχειρείν παρατηρείται αύξηση συνεργασιών με γοργούς ρυθμούς. Ο επιχειρηματίας μπορεί εύκολα να διευρύνει την επιχειρησιακή του μικρογραφία, αναζητώντας διεξόδους μέσω του διαδικτύου. Μπορεί δηλαδή με λίγα click να συνδεθεί με επιχειρήσεις για την επέκταση της εταιρικής του δραστηριότητας ή την δημιουργία νέων συμμαχιών.

Ως αποτέλεσμα, καλείται να αξιολογήσει ταχύτατα και ταυτόχρονα πολλές επιχειρήσεις, στην προσπάθεια του να επιλέξει την ικανότερη συνεργασία. Βέβαια η πληθώρα των επιλογών πολλές φορές οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα που αν δεν βλάψουν την εικόνα με εσφαλμένες ενέργειες, ενδέχεται να απογοητεύσουν τον επιχειρηματία, δημιουργώντας εμπόδια στο καλοσχεδιασμένο πλάνο του. Σίγουρα στην προσπάθεια ανεύρεση του ικανότερου συνεργάτη θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και πιθανότατα χρήματα εκτός και αν συσταθεί στο κοινό της EPIDOSIS.

Στην Epidosis επιλέγουμε και συνδέουμε υγιείς εταιρείες προσαρμοσμένες στις επιχειρησιακές τους ανάγκες και διασφαλίζουμε την άρτια συνεργασία μέσω λογιστικής και νομικής corporate κάλυψης.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό, στα γραφεία μας Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 ή στην Αθήνα +30 210 220 6611, για να αναλύσουμε την επιχειρηματική σας ιδέα και να σας συνδέσουμε με επαγγελματικές κατηγορίες που θα ολοκληρώσουν το όραμα σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό