Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Διακοπή – Εκκαθάριση Βουλγαρικής εταιρείας

Η εταιρεία Epidosis έχοντας άριστη γνώση της Φορολογικής Νομοθεσίας στην Βουλγαρία αναλαμβάνει την Λύση – Εκκαθάριση της Βουλγαρικής εταιρείας σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προβείτε σε μια ασφαλή Διακοπή Εργασιών.

Εφόσον η Βουλγαρική εταιρεία σας, δεν έχει πλέον αντικειμενικό σκοπό, έχει ολοκληρώσει το έργο της ή έχετε οικονομικές δυσκολίες στην διατήρηση της, είμαστε σε θέση να σας αναλάβουμε και να προβούμε ΑΜΕΣΑ σε εκκαθάριση της σχέσης της με:

  • Δημόσιο (Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)
  • Εμπορικό Μητρώο
  • Πιστωτικά Ιδρύματα (Τράπεζες)
  • Καρτέλες Πελατών / Προμηθευτών

Και εφόσον ολοκληρωθεί η Οριστική Εκκαθάριση της εταιρείας σας, να προβούμε σε Λύση της Εταιρείας και Οριστική Παύση Εργασιών. Οι Ελεγκτές – Λογιστές της Epidosis στην Σόφια σε συνεργασία με το Νομικό μας τμήμα, θα αναλάβουν όλη την διαδικασία έχοντας από εσάς Ειδικά Πληρεξούσια από Συμβολαιογράφο, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία και μετακινήσεις.

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τα στελέχη της εταιρείας μας και κλείστε ραντεβού σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ώστε να αναλάβουμε την διεκπεραίωση της υπόθεσης σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: