10 Σημαντικοί Λόγοι για να επιλέξετε την EPIDOSIS ως το νέο Οικονομικό και Φοροτεχνικό σας Σύμβουλο

10reasons_why_2_d18df524d11be8191d4506358819424e

10 Σημαντικοί Λόγοι για να επιλέξετε την EPIDOSIS

1 1. Η εταιρία EPIDOSIS δεν είναι ένα απλό λογιστικό γραφείο, αλλά μία Πολυεθνική Λογιστική Εταιρία που στόχο έχει να σας προσφέρει Λογιστικές – Ελεγκτικές – Νομικές – Μεταφραστικές Υπηρεσίες, καθώς επίσης συμβάλλει με τα Επιχειρηματικά Σχέδια του ΕΣΠΑ στην Ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Έχουμε ένα Σχέδιο Ανάπτυξης της δικής σας επιχείρησης – Σχέδιο 360o

 

2 2.Εξατομικευμένος Φοροσχεδιασμός και εφαρμογή Δημιουργικής Λογιστικής στα πραγματικά δεδομένα της δικής σας επιχείρησης, ώστε να πετύχουμε την μέγιστη φορολογική ελάφρυνση. Μέσα από τον Φοροσχεδιασμό αναπτύσσουμε μία ευέλικτη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που λαμβάνει ταυτόχρονα Χρηματοδοτήσεις – Επιδοτήσεις – Επιδόματα – Ενισχύσεις από Τράπεζες – ΕΣΠΑ – Μέτρα Στήριξης COVID κλπ

 

3 3. Λήψη Ελεγκτικών Υπηρεσιών της Λογιστικής που εφαρμόζουμε από έμπειρους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές, ώστε να διασφαλίσουμε το βέλτιστο λογιστικό έλεγχο σε Τακτικούς και Έκτακτους Ελέγχους της Εφορίας και των Ασφαλιστικών Ταμείων, προς της επιχείρηση σας.

 

4 4. Φορολογικά Σεμινάρια προς όλους τους Υφιστάμενους Πελάτες, στα γραφεία της εταιρίας μας ή μέσω Zoom Meeting, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι Επιχειρηματίες και τα Στελέχη τους, τους Νόμους και τις Διατάξεις που αφορούν την δραστηριότητα τους.

 

5 5. Γραπτή ενημέρωση και τηλεφωνική επεξήγηση σε ολη την Επικαιρότητα που αφορά Φορολογικά – Ασφαλιστικά θέματα από τα έμπειρα στελέχη μας, καθώς η λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων απαιτεί καλή γνώση όλων των παραμέτρων.

 

6 6. Ηλεκτρονική Διαχείριση μέσω συστημάτων για την Τακτοποίηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΓΕΜΗ, Επιμελητήρια και λοιπούς Οργανισμούς καθώς και Δια Ζώσης επίσκεψη των Λογιστών μας με την χρήση εξουσιοδότησης, ώστε να μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε Δημόσιες Υπηρεσίες και να σας προβληματίζει η Γραφειοκρατία.

 

7 7. Ενημέρωση ΚΑΘΕ μήνα σχετικά με το Λογιστικό Αποτέλεσμα της επιχείρησης σας, την πορεία του Ανάλυση των Εισοδημάτων σας (Κέρδη / Ζημίες) καθώς και του ΦΠΑ (Χρεωστικό / Πιστωτικό Υπόλοιπο) έτσι ώστε να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τους Φόρους. Η ανάλυση γίνεται με 3D Πίνακες με Στατιστική Απεικόνιση, Σύγκριση ετών, Καρτέλες Υπολοίπων Πελατών – Προμηθευτών, καθώς σας δίνουμε πρόσβαση στο Cloud Office στο οποίο εισέρχεστε από το  κινητό σας, το Tablet ή το Laptop σας, εύκολα και γρήγορα.

 

8 8. Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης μέσω της Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Smart της Epsilon, καθώς η εταιρία Epidosis είναι Official Accounting Partner της Epsilon Net. Το πρόγραμμα Smart είναι σε Cloud περιβάλλον και σας χαρίζει τρομερή ευελιξία στην τιμολόγηση καθώς έχετε πρόσβαση από το κινητό σας, το Tablet ή το Laptop σας, εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα πραγματοποιούμε παραλαβή κάθε μήνα όλων των χειρόγραφων παραστατικών (Εσόδων – Εξόδων) από την επιχείρηση σας και ταυτόχρονη ενημέρωση των λογιστικών σας βιβλίων.

 

9 9. Σας αποστέλλουμε την συνολική εικόνα – κατάσταση οφειλών της επιχείρησης σας, προς το Δημόσιο (Εφορία – ΙΚΑ – ΕΦΚΑ κλπ.) μαζί με τις Ταυτότητες Οφειλών στις 10 του μηνός έτσι ώστε να προγραμματίσετε τις Πληρωμές σας για το τέλος κάθε μήνα. Μάλιστα προβαίνουμε σε Υπενθύμιση στις 25 του μήνα για να προλάβουμε τυχόν παραλείψεις από μέρους σας και φυσικά επιβεβαίωση ότι πληρώθηκαν στο σύστημα, ώστε να μην υπάρχουν απρόβλεπτες εκκρεμότητες. Για την προαναφερθείσα διαδικασία σας ετοιμάζουμε ένα Φορολογικό Πορτοφόλι (Tax Wallet) στο οποίο έχετε πρόσβαση από το κινητό σας, το Tablet ή το Laptop σας, εύκολα και γρήγορα.

 

10 10. Τα έμπειρα στελέχη μας, ασχολούνται καθημερινά με τον Εργατικό Νόμο και παρακολουθούμε στενά όλες τις αλλαγές στο ΙΚΑ, στην Επιθεώρηση Εργασίας και στον ΟΑΕΔ (επιδότηση εργασίας) και λαμβάνετε ενημέρωση για την Μισθοδοσία του Προσωπικού σας γραπτώς (μέσω email) έγκυρα και έγκαιρα.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.