Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Cyprus – Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι όπου είναι το Κέρδος!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία εξαιρετικά μεγάλη ροπή Ελλήνων επιχειρηματιών προς την Κύπρο καθώς η άμεση διασύνδεσή της με τις χώρες της Μέσης Ανατολής ανοίγει την όρεξη για μεγάλες business!

Η Κύπρος έχει προσελκύσει Επενδυτές – Επιχειρηματίες από το Ντουμπάϊ, το Κουβέιτ, τον Λίβανο, την Συρία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο με πάρα πολλές εμπορικές συμφωνίες απλώνοντας τριγωνικές συναλλαγές με τις παραπάνω χώρες.

Πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας, που είδαν (και διάβασαν σωστά) αυτή την συγκυρία, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να διεισδύσουν επιχειρηματικά στην Μέση Ανατολή μέσω της Κύπρου!

Σωστή προετοιμασία σημαίνει ένα οργανωμένο Business Plan και μία προσέγγιση με νέο στοχευμένο Marketing Plan, με τους Συμβούλους Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Epidosis, συνέργειες με άλλους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο σε όμορους ή συγγενείς κλάδους της οικονομίας και έγινε το Deal!

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια η Epidosis Cyprus από το 2017 μέχρι σήμερα δεν έχει μείνει θεατής, αλλά πρωταγωνιστούμε παρέχοντας υπηρεσίες 360 με κυρίες την Λογιστική – Ελεγκτική – Νομική – Συμβουλευτική  καθώς και με πολλές λύσεις στα Business & Marketing Plan που απαιτούνται.

Μην χάνετε ευκαιρίες – έχετε λύσεις και μάλιστα με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης!

Για μία επιτυχημένη συνεργασία, χρειάζεται χρόνος, χρήματα, γνώση….ή μία ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ επιλογή!  Epidosis Cyprus – Added Value

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον