Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Γιατί να ξεκινήσω ή να μεταφέρω την έδρα της επιχείρησης μου στην Κύπρο; Γιατί είναι μια 100% νόμιμη, και εύκολη διαδικασία. Θεωρείται on-shore εταιρεία και απολαμβάνει όλα τα προνόμια μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. O φορολογικός συντελεστής για τα κέρδη των εταιρειών είναι σταθερά 12,5%. Ενώ ο μερισματικός φόρος είναι μηδενικός. Διαθέτει ένα σταθερό νομικό και φορολογικό περιβάλλον, ελάχιστα γραφειοκρατικά εμπόδια, θωρακισμένο τραπεζικό σύστημα και συνεχώς αναπτυσσόμενες υποδομές. Επιπλέον, α εισοδήματα από μερίσματα, τα κέρδη από μόνιμες εγκαταστάσεις στο εξωτερικό και οι διεθνείς συναλλαγές εξαιρούνται από το φόρο όπως επίσης και για πολλούς άλλους λόγους που κάνουν την Κύπρο να εμπνέει εμπιστοσύνη στους διεθνείς επενδυτές και στις εγχώριες επιχειρήσεις ώστε να επενδύσουν, να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν ανεπηρέαστοι. Πέρα όμως από το γιατί πρέπει να μιλήσουμε και για το πως. Στην EPIDOSIS με πολυετή εμπειρία στην ίδρυση εταιρειών στην Κύπρο και με καταρτισμένο προσωπικό που στεγάζεται φυσικά και στις δύο χώρες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας εύκολα, γρήγορα και νόμιμα. Με ολοκληρωμένη Λογιστική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη μας, και εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό βασισμένο στη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της Ελλάδας και της Κύπρου και πλήρη Νομική κάλυψη σε οτιδήποτε άπτεται του εμπορικού και εταιρικού δικαίου. Η λήψη αποφάσεων γίνεται από την Κύπρο και όχι την Ελλάδα ενώ αναλαμβάνουμε την άρτια εκπαίδευση των στελεχών σας για την ορθή έκδοση των τιμολογίων και παραστατικών που θα εκδίδει η εταιρεία σας  Για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στη Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική