Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στο εξωτερικό και δεν ξέρετε το πως; Η ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία είναι μια 100% νόμιμη διαδικασία και θεωρείται on-shore. Επιπλέον απολαμβάνει όλα τα προνόμια μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο φορολογικός συντελεστής για τα κέρδη των εταιρειών είναι σταθερά 10%. Ενώ ο μερισματικός φόρος είναι 5% και φορολογείται μόνο στη Βουλγαρία.

Πέρα όμως από το γιατί πρέπει να μιλήσουμε και για το πως.

Στην EPIDOSIS με πολυετή εμπειρία στην ίδρυση εταιρειών στη Βουλγαρία και με καταρτισμένο προσωπικό που στεγάζεται φυσικά και στις δύο χώρες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την επιχείρηση, εύκολα, γρήγορα και νόμιμα.

Με ολοκληρωμένη Λογιστική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη μας, και εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό βασισμένο στη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, παρέχουμε μετάφραση όλων των απαραίτητων εγγράφων σχετικά με την εταιρεία σας.

Η Νομική υποστήριξη σε οτιδήποτε άπτεται του εμπορικού και εταιρικού δικαίου, με λήψη αποφάσεων από τη Βουλγαρία και όχι την Ελλάδα και παροχή φορολογικής έδρας και διεύθυνσης αλληλογραφίας. Η συμβουλευτική καθοδήγηση μας έχει σκοπό την ανάπτυξη και την κερδοφορία καθώς εξειδικευμένοι επαγγελματίες με αίσθημα ευθύνης μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με φυσική παρουσία στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, γνωρίζοντας άριστα τη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Από την ίδρυση του υποκαταστήματος ως τη συμβουλευτική, τη νομική και τη λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί. Για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στη Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική