Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Case for 360 approach

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την επιτυχία μια επιχείρησης, που οι περισσότεροι αγνοούν είναι η ολιστική 360 υποστήριξη. Έχοντας δουλέψει με εκατοντάδες επιχειρηματίες τα τελευταία 35 χρόνια ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείτε να ισορροπήσετε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν σε μία επιχείρηση και πόσο μάλλον σε μια σύγχρονη επιχείρηση Χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο e-shop και ψάχνετε προγραμματιστή, δημιουργήθηκε ένα νομικό ζήτημα και τώρα ψάχνετε δικηγόρο, ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ αλλά δεν σας ενημέρωσαν έγκαιρα; Αυτό κοστίζει σε χρόνο, χρήμα, ενέργεια και σημαντικότερα σε ευκαιρίες εξέλιξης Χρειάζεστε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Απο την σύσταση εταιρείας και την τήρηση των λογιστικών βιβλίων, ως το branding, την κατασκευή και συντήρηση e-shop, την νομική, την μεταφραστική και όλες αυτές τις υπηρεσίες που θέτουν την βάση για μια επιχείρηση. Η ομάδα της EPIDOSIS με έμπειρους επαγγελματίες και φυσική παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία μπορεί να σας βοηθήσει στο να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας νόμιμα, αποτελεσματικά και γρήγορα σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω χώρες.  Απο την ίδρυση του υποκαταστήματος ως την συμβουλευτική, την νομική και την λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματικης σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί. Για να κλείσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στην Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης σας.  

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική