+30.2310477725Ξεκινήστε

Η Βουλγαρία αποτελεί μία από τις φιλικότερες χώρες για επενδύσεις και μπορεί να χαρακτηριστεί ως φορολογικός και ασφαλιστικός παράδεισος τόσο των Βαλκανίων όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικότερα. Όντας μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας από το 2007 εμπίπτει στις διατάξεις που αφορούν τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές μεταξύ των κρατών – μελών και έχει συνάψει συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας με τα περισσότερα από αυτά.

Η ίδρυση εταιρείας στην Βουλγαρία συγκεντρώνει πολλαπλά οφέλη. Το νομικό, ασφαλιστικό και φορολογικό πλαίσιο είναι σταθερό και το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό και ενθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις. Ταυτόχρονα, η χώρα απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας – ελεύθερη διακίνηση ατόμων, εμπορευμάτων & κεφαλαίων ενώ εντάσσεται και σε αρκετά αναπτυξιακά  προγράμματα.

Επιπρόσθετα, η διαδικασία ίδρυσης – σύστασης μίας εταιρείας στην Βουλγαρία είναι γρήγορη και απλή, χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια, με όλα τα επαγγέλματα να είναι ανοιχτά και προσβάσιμα.

 1. Άνοιγμα εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού στη Βουλγαρία
 2. Έλεγχος ταμειακών διαθέσιμων με σκοπό την αποφυγή φορολογικών ποινών
 3. Αιτήματα επιστροφής ΦΠΑ με αποτελεσματικότητα και λογιστική ορθότητα
 4. Επαναπατρισμός κεφαλαίων στην Ελλάδα από μερίσματα βουλγάρικης εταιρείας
 5. Καταχώρηση σας ως φορολογικό κάτοικο Βουλγαρίας (Tax Res. BG)
 6. Διακοπή λειτουργίας και οριστική εκκαθάριση εταιρείας στη Βουλγαρία
 7. Διαμεσολάβηση σε χορήγηση δανείων από πολυεθνικές τράπεζες σε βουλγάρικες εταιρείες
 8. Σύνταξη και υποβολή ολοκληρωμένου business plan για εταιρείες στη Βουλγαρία
 9. Κατάθεση φακέλου για μισθώσεις και ενοικιάσεις επαγγελματικού οχήματος
 10. Δημιουργία ιστοσελίδας στη βουλγάρικη γλώσσα με σκοπό την ενίσχυση της φορολογικής ασφάλειας
 11. Απαλλαγή από εισφορές του ΕΦΚΑ στην Ελλάδα για φορολογικούς κατοίκους της Βουλγαρίας

Ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μεγάλη εξειδίκευση στο φορολογικό σύστημα της Βουλγαρίας λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας. Μαζί θα αναλύσουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας, θα εντοπίσουμε την στρατηγική και θα καταλήξουμε στις βέλτιστες λύσεις και πρακτικές για να στεφθεί με επιτυχία το επαγγελματικό σας εγχείρημα. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σας με σκοπό την αποφυγή φορολογικών προβλημάτων τόσο στην Βουλγαρία όσο και εντός της Ελλάδας.

Σε μόλις 4 εργάσιμες ημέρες μπορείτε να αποκτήσετε ΑΦΜ Βουλγαρίας και εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όψεως, ενώ η πλήρης ενεργοποίηση θα ολοκληρωθεί σε 10 εργάσιμες ημέρες. Ταυτόχρονα, η εταιρεία σας θα εισαχθεί στο σύστημα VIES και θα αποκτήσει ευρωπαϊκό ΑΦΜ και τελωνειακό αριθμό EORI το οποίο αφορά τις διεθνείς συναλλαγές με τρίτες χώρες.

Οι RMC αποτελούν άμεσα διαθέσιμες και νόμιμες εταιρείες με ΑΦΜ Βουλγαρίας, πλήρως ενταγμένες στο σύστημα VIES. Σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε μια έτοιμη εταιρεία, με πλήρη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά σε μία μόλις ημέρα. Με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, θα αναλάβουμε υπεύθυνα την μεταβίβαση του εταιρικού μεριδίου παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες συμπληρωματικές αλλαγές ώστε η νέα εταιρεία να είναι έτοιμη για εμπορική αξιοποίηση.

Αλήθεια, γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε φορολογικές διευκολύνσεις και σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων ημεδαπών εταιρειών χωρίς να διακόψετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στην Ελλάδα; Η ίδρυση υποκαταστήματος στην Ελλάδα και η μεταφορά της έδρας στη Βουλγαρία αποτελεί μια διαδικασία άγνωστη για πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες. Μαζί θα την μετατρέψουμε σε εξαιρετικά απλή και σύντομη, με σκοπό να πετύχουμε όλες τις φορολογικές διευκολύνσεις που προσφέρει το σύστημα της Βουλγαρίας.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.